SUA - NEW YORK la superlativ, zbor din Budapesta : Vara pe 5th Avenue, 9 zile

Sejur New York, 9 zile, hoteluri excelente in Manhattan chiar in vacanta de vara de Sfanta Maria!

14 22 august 2021

Sejururi exotice Oferte SpecialeBucura-te de atmosfera cosmopolită unica a New York-ului chiar in vacanta de vara: in august!


NEW YORK - cea mai cunoscuta si mai fotografiata metropola din lume, este supranumita si "Orașul care nu doarme niciodată" sau "The Big Apple".

Vara pe 5th Avenue este o experienta de viata superba!

Are o populatie de peste 20 milioane de locuitori-fiind cel mai mare oras din lume, iar anual, este vizitat de peste 65 de milioane de turisti.

Este cel mai important centru financiar, industrial și cultural al Statelor Unite.

Atmosfera New York-ului nu o vei intalni în nicio altă metropolă. Este un amalgam cultural fascinant si vei vedea asta mai ales in Times Square - aici auzi toate limbile din lume si vezi oameni de toate nationalitatile! Indiferent daca ai mai fost in New York sau nu, arhitectura sa si multimea de zgarie nori te vor impresiona de fiecare data! 

Si pentru ca noi ne dorim sa iti indeplimim dorintele, New York nu mai este o destinaţie la care doar să visezi. Trebuie doar sa iti faci repede bagajul!


Ziua 1: 14 august Budapesta - Amsterdam- New York, zboruri KLM

In aceasta dimineata aveti zborul Budapesta: decolare ora 11:35- Amsterdam: 13:40 apoi Amsterdam: 17:55 - New York: aterizare la ora 19:59.

Am ales zboruri excelente, cu escale scurte, special pentru confortul dumneavoastra!

La sosire in New York aveti asigurata cazarea la hotelul ales de la sectiunea "Cazare".

Indiferent ce hotel veti alege, VETI STA IN INIMA ORASULUI NEW YORK: MANHATTAN!

Am ales special hoteluri excelente in Manhattan, aproape de Times Square, Empire State Building si majoritatea obiectivelor turistice

Avantajul de a sta în Manhattan este foarte  important deoarece pe lângă faptul că este cel mai frumos district al New York-ului, va ajuta sa explorati orasul in ritmul Dvs.
 Ziua 2-3-4-5-6-7: 15-16-17-18-19-20 august: New York - explore & enjoy

Bucurati-va de tot ce va ofera acest oras magic Recomandam sa vedeti Manhattanul la pas, pentru că spectacolul străzilor, al parcurilor, pieţelor şi zgârie norilor face farmecul acestui oraş, în care adesea te trezeşti mergând umăr la umăr pe strădă cu sute de alţi oameni.

Fiecare obiectiv turistic are istoria lui fascinantă. Strazile sunt împânzite de magazine, restaurantante multiculturale, chioşcuri cu mâncare stradală, mii de taxiuri galbene, biciclişti, tineri pe skateboarduri. New Yorkul are destul de puţin din America tradiţională şi e un amalgam de culturi şi naţionalităţi, ce vibrează în fiecare moment şi pare lipsit de orice prejudecăţi. 

Puteti incepe cu World Trade Center şi celebra Wall Street, unde e bursa din New York, dar şi reşedinţa fostului preşedinte Donald Trump. In apropiere este Battery Park, locul de îmbarcare către Statuia Libertăţii, unul dintre simbolurile Americii. Aceasta se află pe Liberty Island, unde se ajunge cu feribotul.

O vizita la Empire State Building este obligatorie, unde poti vedea panorama New Yorkului de la ultimul etaj. A fost cea mai înaltă clădire din lume între 1931 şi 1970!

Central Park, unul dintre cele mai frumoase parcuri din lume -  este imens şi e locul favorit de plimbări şi picnic pentru toţi new yorkezii. Adună anual în jur de 40 de milioane de vizitatori. E străjuit de copaci imenşi, alei pietonale, piste pentru biciclete, restaurante şi terase, lacuri cu sau fără bărci, are şi un castel, o grădină botanică şi una zoologică, mici ca dimensiuni, şi un monument dedicat lui John Lennon, unde se adună nostalgicii erei Beatlesilor, îmbrăcaţi tot cu pantaloni evazaţi, tricouri strâmte şi purtând bentiţe pe cap. O plimbare prin Central Park poate dura câteva ore bune.

Lângă parc se afla Metropolitan Museum, Guggenheim Museum şi Museum of the City of New York, iar pe latura de vest American Museum of Natural History. 

In zona de sud a Manhattanului se află şi Brooklyn Bridge, pe care se poate merge şi la pas, accesul fiind din zona City Hall, unde e primăria oraşului. Celebrul pod, care a inspirat realizarea multor filme, face legătura între cartierul principal al oraşului şi Brooklyn

Neaparat trebuie sa ajungeti si in Times Square, cel mai luminat si aglomerat loc de oraş. Zeci de reclame uriaşe şi orbitoare crează o atmosferă specială, la intersecţia străzii 42 cu Broadway. E locul în care se adună aproape un milion de oameni la trecerea dintre ani, pentru a savura focurile de artificii.

Nu trebuie sa ratati cartierele populare ale New York-ului: Chinatown, cartierul chinezilor care si-au pus amprenta culturala în magazinele şi restaurantele tradiţionale; Little Italy, zona pizzeriilor şi restaurantelor italiene, cu gălăgie, paste, pizza şi vinuri bune, ceva mai încolo Soho, cartierul galeriilor de artă din New York, Greenwich Village, zona boemă, Union Square, uriaşa piata în care vânzători ambulanţi, jucători de şah, tineri budişti definesc un amestec cultural impresionant.

Cazare la hotelul ales de la sectiunea "Cazare".

Ziua 8-9: 21-22 august New York -Amsterdam- Budapesta

In seara zilei de 21 august aveti zborul New York: ora 22:00 spre  Amsterdam: 11:20 aterizare pe 22 august, apoi aveti Amsterdam: 14:25- Budapesta: aterizare la 16:20. Orarul de zbor il aveti mai jos, la sectiunea "Zboruri".

Nota: poti alege cazarea la hotel 5*, suntem gata sa iti recomandam cele mai competitive variante!

New York, pe data viitoare!


 


Pret Cazare

1340€
Reducere -150€
1190€
/pers. taxe incluse

Locatie Denumire Nr. stele Tip camera
New York - Manhattan Wolcott Hotel Manhattan 3* Double Standard Room

1465€
Reducere -170€
1295€
/pers. taxe incluse

Locatie Denumire Nr. stele Tip camera
New York - Manhattan Doubletree by Hilton New York Times Square West 4* Double King Size

1500€
Reducere -180€
1320€
/pers. taxe incluse

Locatie Denumire Nr. stele Tip camera
New York - Manhattan Carvi Hotel Manhattan 3* Double Queen Size

1520€
Reducere -170€
1350€
/pers. taxe incluse

Locatie Denumire Nr. stele Tip camera
New York - Manhattan Hyatt Herald Square New York 4* Double King Bed

1580€
Reducere -150€
1430€
/pers. taxe incluse

Locatie Denumire Nr. stele Tip camera
New York - Manhattan Staypineapple Artful Hotel Manhattan 4* Double Room
Ruta Data decolarii Data aterizarii Companie
Budapesta -> Amsterdam 11:35 14.08.2021 13:40 14.08.2021
Amsterdam -> New York 17:55 14.08.2021 19:59 14.08.2021
New York -> Amsterdam 22:00 21.08.2021 11:20 22.08.2021
Amsterdam -> Budapesta 14:25 22.08.2021 16:20 22.08.2021
Orele de zbor sunt ore locale. Pot interveni modificari din partea companiei aeriene.

De la 1340€ Reducere -150€
1190€
/pers. taxe incluse

La confirmare se achita avans 500 euro/pers.

Servicii incluse:

 • Taxe aeroport
 • Zboruri internaționale Budapesta - New York, in conexiune
 • Zboruri internationale New York - Budapesta, in conexiune
 • 7 nopți cazare hotel ultracentral in New York - Manhattan
 • Bagaj cala - 23 kg/pers.
 • Bagaj de mana - 12 kg/pers.

Nu sunt incluse:

 • Early check-in si late check-out;
 • Taxa viza SUA - aprox 160 USD (se achita la BT in lei)
 • Taxa procesare viza SUA 30€/pers, daca e cazul
 • Transferuri, excursii optionale
 • Taxa hotel/oras - dacă e cazul
 • Asigurare medicala si storno (inclusiv clauza covid)

Observatii:

 • Oferta este valabila in limita locurilor disponibile la acest tarif!
 • Compania aeriana si orele de zbor pot suferi modificari.