SUA: NEW YORK la superlativ, zboruri din Bucuresti cu Qatar Airways

Sejur New York, 10 zile, cazare in Manhattan

13 22 august 2021

Sejururi exotice Oferte SpecialeBucura-te de atmosfera cosmopolită unica a New York-ului chiar in vacanta de vara: in august!


NEW YORK - cea mai cunoscuta si mai fotografiata metropola din lume, este supranumita si "Orașul care nu doarme niciodată" sau "The Big Apple".

Vara pe 5th Avenue este o experienta de viata superba!

Are o populatie de peste 20 milioane de locuitori-fiind cel mai mare oras din lume, iar anual, este vizitat de peste 65 de milioane de turisti.

Este cel mai important centru financiar, industrial și cultural al Statelor Unite.

Atmosfera New York-ului nu o vei intalni în nicio altă metropolă. Este un amalgam cultural fascinant si vei vedea asta mai ales in Times Square - aici auzi toate limbile din lume si vezi oameni de toate nationalitatile! Indiferent daca ai mai fost in New York sau nu, arhitectura sa si multimea de zgarie nori te vor impresiona de fiecare data! 

Si pentru ca noi ne dorim sa iti indeplimim dorintele, New York nu mai este o destinaţie la care doar să visezi. Trebuie doar sa iti faci repede bagajul!


Ziua 1-2: 13 - 14 august Bucuresti - New York, zboruri Qatar Airways

In 13 august dupa-masa aveti zborul Bucuresti - New York, in conexiune Doha, cu Qatar Airways.

Veti ajunge in New York in data de 14 august, dimineata. In New York aveti asigurata cazarea la hotelul de la sectiunea "Cazare".

VETI STA IN INIMA ORASULUI NEW YORK: MANHATTAN!

Am ales special un hotel excelent in Manhattan, aproape de Times Square, Empire State Building si majoritatea obiectivelor turistice

Avantajul de a sta în Manhattan este foarte  important deoarece pe lângă faptul că este cel mai frumos district al New York-ului, va ajuta sa explorati orasul in ritmul Dvs.
 


Ziua 3-8: 15 -20 august: New York - explore & enjoy

Bucurati-va de tot ce va ofera acest oras magic Recomandam sa vedeti Manhattanul la pas, pentru că spectacolul străzilor, al parcurilor, pieţelor şi zgârie norilor face farmecul acestui oraş, în care adesea te trezeşti mergând umăr la umăr pe strădă cu sute de alţi oameni.

Fiecare obiectiv turistic are istoria lui fascinantă. Strazile sunt împânzite de magazine, restaurantante multiculturale, chioşcuri cu mâncare stradală, mii de taxiuri galbene, biciclişti, tineri pe skateboarduri. New Yorkul are destul de puţin din America tradiţională şi e un amalgam de culturi şi naţionalităţi, ce vibrează în fiecare moment şi pare lipsit de orice prejudecăţi. 

Puteti incepe cu World Trade Center şi celebra Wall Street, unde e bursa din New York, dar şi reşedinţa fostului preşedinte Donald Trump. In apropiere este Battery Park, locul de îmbarcare către Statuia Libertăţii, unul dintre simbolurile Americii. Aceasta se află pe Liberty Island, unde se ajunge cu feribotul.

O vizita la Empire State Building este obligatorie, unde poti vedea panorama New Yorkului de la ultimul etaj. A fost cea mai înaltă clădire din lume între 1931 şi 1970!

Central Park, unul dintre cele mai frumoase parcuri din lume -  este imens şi e locul favorit de plimbări şi picnic pentru toţi new yorkezii. Adună anual în jur de 40 de milioane de vizitatori. E străjuit de copaci imenşi, alei pietonale, piste pentru biciclete, restaurante şi terase, lacuri cu sau fără bărci, are şi un castel, o grădină botanică şi una zoologică, mici ca dimensiuni, şi un monument dedicat lui John Lennon, unde se adună nostalgicii erei Beatlesilor, îmbrăcaţi tot cu pantaloni evazaţi, tricouri strâmte şi purtând bentiţe pe cap. O plimbare prin Central Park poate dura câteva ore bune.

Lângă parc se afla Metropolitan Museum, Guggenheim Museum şi Museum of the City of New York, iar pe latura de vest American Museum of Natural History. 

In zona de sud a Manhattanului se află şi Brooklyn Bridge, pe care se poate merge şi la pas, accesul fiind din zona City Hall, unde e primăria oraşului. Celebrul pod, care a inspirat realizarea multor filme, face legătura între cartierul principal al oraşului şi Brooklyn

Neaparat trebuie sa ajungeti si in Times Square, cel mai luminat si aglomerat loc de oraş. Zeci de reclame uriaşe şi orbitoare crează o atmosferă specială, la intersecţia străzii 42 cu Broadway. E locul în care se adună aproape un milion de oameni la trecerea dintre ani, pentru a savura focurile de artificii.

Nu trebuie sa ratati cartierele populare ale New York-ului: Chinatown, cartierul chinezilor care si-au pus amprenta culturala în magazinele şi restaurantele tradiţionale; Little Italy, zona pizzeriilor şi restaurantelor italiene, cu gălăgie, paste, pizza şi vinuri bune, ceva mai încolo Soho, cartierul galeriilor de artă din New York, Greenwich Village, zona boemă, Union Square, uriaşa piata în care vânzători ambulanţi, jucători de şah, tineri budişti definesc un amestec cultural impresionant.

Cazare la hotelul de la sectiunea "Cazare".

Ziua 9-10: 21-22 august: New York - Bucuresti

In 21 august aveti zborul New York - Bucuresti in conexiune, cu aterizare in Bucuresti in 22 august. Orarul de zbor il aveti mai jos, la sectiunea "Zboruri".

New York, pe data viitoare!


 


Locatie Denumire Nr. stele Tip camera
New York - Manhattan Hyatt Herald Square New York 4* Double Standard Room
Ruta Data decolarii Data aterizarii Companie
Bucuresti -> Doha 18:40 13.08.2021 23:15 13.08.2021
Doha -> New York 01:35 14.08.2021 08:35 14.08.2021
New York -> Doha 11:00 21.08.2021 06:30 22.08.2021
Doha -> Bucuresti 08:30 22.08.2021 13:30 22.08.2021
Orele de zbor sunt ore locale. Pot interveni modificari din partea companiei aeriene.

1565€ Reducere -120€
1445€
/pers. taxe incluse

Servicii incluse:

 • Taxe aeroport
 • Zboruri internaționale Bucuresti - New York, in conexiune
 • Zboruri internationale New York - Bucuresti, in conexiune
 • 7 nopți cazare hotel ultracentral in New York - Manhattan
 • Bagaj cala - 23 kg/pers.
 • Bagaj de mana - 12 kg/pers.

Nu sunt incluse:

 • Early check-in si late check-out;
 • Taxa viza SUA - aprox 160 USD (se achita la BT in lei)
 • Taxa procesare viza SUA 30€/pers, daca e cazul
 • Transferuri, excursii optionale
 • Taxa hotel/oras - dacă e cazul
 • Asigurare medicala si storno (inclusiv clauza covid)

Observatii:

 • Oferta este valabila in limita locurilor disponibile la acest tarif!
 • Compania aeriana si orele de zbor pot suferi modificari.