PROMO 2020: Crăciun la New York

New York: Merry Christmas!

20 27 decembrie 2020

Sejururi exotice


Profită de promoție: Savurează spiritul sărbătorilor de iarnă pe 5th Avenue, New York!


Crăciunul are un farmec aparte în New York: de la Piețele de Crăciun frumos decorate, până la căsuțele lui Moș Crăciun, de la cafenelele cu miros de scorțișoară și până la patinoarul din Central Park în spatele căruia se ridică zgârie-nori impresionanți. 

Orașul vibrant al viselor și poveștilor din filme  "Orașul care nu doarme niciodată" sau "The Big Apple", cu o populație de peste 22 de milioane de locuitori este unul dintre cele mai mari și atractive orașe ale lumii, având anual peste 50 de milioane de vizitatori. Este cel mai important centru financiar, industrial și cultural al Statelor Unite, iar Manhattan-ul cu Wall Street reprezintă inima New York-ului.


Ziua 1: 20 decembrie: București - Istanbul - New York


Astăzi va veți îmbarca pe zborul spre New York , în conexiune în Istanbul, cu Turkish Airlines.

Zborul și orele de zbor sunt excelente, alese special pentru confortul dumneavoastră, sunt afisate la sectiunea "zboruri".

La ora 11:30 dimineata ati ajuns deja la New York.

Cazare pentru 6 nopti la hotelul dorit de Dvs. noi mereu alegem cazarea in MANHATTAN-doar asa poti sa te bucuri pe deplin de frumusetile acestui oras unic.


Ziua 2-3-4-5: 21-22-23-24 decembrie: New York în straie de sărbătoare!


Vă puteți organiza timpul după cum doriți dar pentru confortul dumeavoastră noi vă propunem să descoperiți magia Crăciunului în New York cu plimbări pietonale sau folosind transportul public, alăturându-vă localnicilor în goana pentru cadouri și intrând în atmosfera Sărbătorilor în cel mai autentic mod.

Va recomandăm să vă opriți la Union Square Holiday Market, una dintre cele mai mari piețe de Crăciun ale orașului. Aici, numeroși artiști își expun produsele handmade, bijuteriile ce au la bază materiale reciclabile, dar și obiecte decorative din sticlă specifice Crăciunului.

Nu ratați aici, dulciurile cu aromă de scorțișoară și cidrul fiert de mere. Puteți să continuați turul cu o oprire la  Columbus Circle Holiday Marketcea mai mare Piață de Crăciun din New York, situată în Central Park. Este una dintre puținele Piețe de Crăciun în care puteți savura o cană de vin fiert, conform tradițiilor românești. Ajunul Crăciunului este ultima zi în care aceste două piețe sunt deschise. Ultima oprire va fi la  Bryant Park’s Winter Village, piața situată în Bryant Park, considerată cea mai frumoasă Piață de Crăciun a orașului, ce oferă activități pentru fiecare vârstă. Nu ratați o experiență inedită la patinoar!


Intr-una din zile puteti sa faceti o excursie către Insula Libertății și Insula Ellis. Simbol al independenței, Statuia Libertății este, de departe, un monument emblematic American. Aceasta o reprezintă pe zeița libertății acoperită de un drapel ce ține în mâna dreaptă o flacără, iar în mâna stângă o placă inscripționată cu Ziua Independenței Americii, 04.07.1776. În mod simbolic, zeița ține piciorul pe un lanț ce reprezintă abolirea sclaviei. Pe capul zeiței se află o coroană cu 7 fascicule de lumină și 25 de ferestre. Statuia a fost dăruită de către francezi cu ocazia aniversării a 110 ani de la câștigarea independenței Statelor Unite. Insula Ellis, se află la gura de vărsare a Râului Hudson și este un simbol al imigrației americane, datorită căreia astăzi Statele Unite ale Americii sunt un popor cosmopolit, cu o populație neomogenă. Este o cultură unică ce aduce în prim plan elemente tradiționale specifice numeroaselor civilizații ale căror descendenți constituie aproape jumătate din populația Statelor Unite de astăzi.

Ce ar însemna o călătorie la New York fără cumpărături? Stați fără grijă pentru că aveți de unde alege și este imposibil să nu vă cumpărați ceva. Mai ales când găsiți aici cei mai buni designeri și oferte pentru toate buzunarele!Ziua 6: 25 decembrie: Merry Christmas !!


Merry Christmas! 

Vă recomandăm să  sărbătoriți Crăciunul în jurul bradului așa cum presupune tradiția
. De 85 de ani, bradul din Rockefeller Center dă startul sărbătorilor de iarnă, cu decorațiunile impresionante și cu luminițele sale strălucitoare. Americanii încep să sărbătorească Nașterea Domnului cu cinci săptămâni înainte prin aprinderea unei lumânări în fiecare duminică până în seară de Ajun, când toate cele 5 lumânări sunt reaprinse pentru a sărbători cum se cuvine Sfântul Crăciun. Preparatele tradiționale pe care americanii le servesc de Crăciun au la bază curcanul. Puteți încerca preparatele tradiționale inedite într-unul dintre restaurantele locale.


Ziua 7-8: 26-27 decembrie: New York - Istanbul - Bucuresti


Pe 26 decembrie va luați la revedere de la magnificul New York și va veți îndrepta spre aeroport pentru a va îmbarca pe zborul spre Bucuresti, cu escala in Istanbul, si aterizare Bucuresti a 2-a zi pe 27 decembrie, orele de zbor sunt afisate la sectiunea "zboruri".


Goodbye New York! 

Nota: Perioada se poate prelungi la cerere, sau se poate alege ANUL NOU IN NEW YORK, de asemenea se poate opta pt. un hotel de 5*, in functie de bugetul Dvs., necesita insa reverificare pret. 


Pret Cazare

1590€
Reducere -200€
1390€
/pers. taxe incluse

Locatie Denumire Nr. stele Tip camera
New York - Manhattan SoHo 54 3* Dubla Standard

1690€
Reducere -200€
1490€
/pers. taxe incluse

Locatie Denumire Nr. stele Tip camera
New York - Manhattan Hyatt Place New York City / Times Square 3* Dubla Standard

1790€
Reducere -200€
1590€
/pers. taxe incluse

Locatie Denumire Nr. stele Tip camera
New York - Manhattan Row NYC at Times Square 4* Dubla Standard

1860€
Reducere -200€
1660€
/pers. taxe incluse

Locatie Denumire Nr. stele Tip camera
New York - Manhattan The Tuscany - A St Giles Signature Hotel 4* Studio
Ruta Data decolarii Data aterizarii Companie
Bucuresti -> Istanbul 04:50 20.12.2020 06:40 20.12.2020
Istanbul -> New York 08:35 20.12.2020 11:30 20.12.2020
New York -> Istanbul 13:10 26.12.2020 06:25 27.12.2020
Istanbul -> Bucuresti 08:15 27.12.2020 08:40 27.12.2020
Orele de zbor sunt ore locale. Pot interveni modificari din partea companiei aeriene.

De la 1590€ Reducere -200€
1390€
/pers. taxe incluse

Servicii incluse:

 • Taxe aeroport;
 • Zboruri internaționale București-New York (in conexiune);
 • Zboruri nternaționale New York-București (in conexiune );
 • Cazare 6 nopți în cameră dublă la hotel ales in New York - Manhattan;
 • Bagaj cala de 23 kg/pers;
 • Bagaj de mana de 12 kg/pers;
 • BONUS: Asigurare medicala pe durata excursiei si storno inainte de plecare, include clauza Covid-19- numai pentru rezervari NOI.

Nu sunt incluse:

 • Early check-in si late check-out;
 • Taxă viză SUA, platita in RON la BT;
 • Taxă procesare viză SUA 30€/pers, daca e cazul;
 • Transferuri aeroport-hotel/ hotel-aeroport;
 • Excursii opționale.

Observatii:

 • Oferta este valabilă în limită locurilor disponibile la tariful afisat!
 • Compania aeriană și orele de zbor poți fi modificate, cu notificare prealabilă.
 • Hotelul poate fi modificat, dar va fi similar, in funcție de disponibilitate la momentul confirmării.