Revelion în Buenos Aires și Croazieră în Antarctica

Buenos Aires – Ushuaia – Capul Horn – Strâmtoarea Drake – Canalul Schollart – Golful Paradisului – Strâmtoarea Gerlache – Insula Elefantului – Port Stanley – Insulele Falkland – Puerto Madryn – Montevideo

29 decembrie 2020 18 ianuarie 2021

Croaziere Grupuri cu insotitor


Revelion în pas de tango și Croazieră în Antartica


O invitaţie de nerefuzat într-o croazieră de o frumusețe extraordinară care se adresează celor care îndrăgesc America de Sud, cu farmecul său profund latin şi celor care doresc să meargă pe urmele marilor exploratori Fernando Magellan şi Francis Drake către îndepărtata Antarctică.
 

Veţi fi vrăjiți de acordurile tangoului argentinian “Caminito” în Buenos Aires, veţi descoperi farmecul “elvețian” al capitalei Montevideo, veţi “simţi” “Capătul Lumii” când vă veți apropia de Capul Horn și când veți vizita Ushuaia, cel mai sudic oraș al lumii și veți fi fermecați de uimitoarele minuni naturale pe care le veți întâlni în Parcurile Naționale. Veți traversa Strâmtoarea Drake care desparte Capul Horn de Arhipelagul Shetland, veți ajunge în Arhipelagul Palmer, veți fi impresionați de Golful Paradisului, veți naviga de-a lungul Peninsulei Antarctica, pentru ca mai apoi, străbătând oceanul care mângâie coasta de est a Americii de Sud să reveniți în Buenos Aires. Toate acestea, într-o singură călătorie de care vă veți aminti cu drag peste ani.


Ziua 1: 29 decembrie: Bucureşti – Amsterdam


Întâlnire cu conducătorul de grup la Aeroportul Henri Coandă, la ora 12:00 (în fața ghişeului de îmbarcare al companiei KLM). Plecare spre Amsterdam cu compania KLM,  de unde se vă veți îmbarca pe zborul spre Buenos Aires.


Ziua 2: 30 decembrie: Buenos Aires


După sosirea în Buenos Aires, capitala şi cel mai mare oraş din Argentina, vom porni alături de ghidul local într-un tur panoramic de oraş care va începe cu cartierele Palermo şi Recoleta, caracterizate de bulevarde mari, grădini imense, locuinţe şi clădiri luxoase. În cartierul Palermo se află cel mai mare parc din Buenos Aires, Parcul 3 Februarie întins pe o suprafaţă de 3 kilometri pătrați, care îmbină armonios lacuri, sculpturi şi monumente. Ne vom îndrepta apoi spre cartierul La Racoleta, care demonstrează că Buenos Aires este “Parisul Americii Latine”, cartier în care se află şi cimitirul unde este înmormântată celebra Evita Peron.

Turul va continua cu Bulevardul 9 Iulie, unul dintre cele mai mari bulevarde din lume. Vom vedea apoi Plaza de Mayo, locul desfăşurării celor mai importante evenimente ale istoriei argentiniene, Primăria Cabildo, Catedrala Metropolitană, Clădirea Guvernului “Casa Rosada”, Sediul Congresului Naţional, o clădire spectaculoasă cu o suprafaţă de 9.000 m2, realizată de arhitectul Victor Meano. Vom vizita în continuare cartierele Montserrat, San Nicolas, San Telmo, cu clădiri albe cu balcoane din fier forjat şi La Boca, cartier italian cu faimoasa stradă care a dat numele celebrului tango Caminito, inspirat din viaţa cartierului, după care ne vom îndrepta pentru cazare la Hotel Dazzler Maipu 4* (sau similar 4*)


Ziua 3: 31 decembrie: Buenos Aires - La Mulţi Ani 2021!


Mic dejun.
Timp liber pentru activități individuale sau excursie opţională în Pampa la o “hacienda”, o fermă tipic argentiniană, unde veţi descoperi muzica şi dansurile tradiţionale, participând la un adevărat festival Gaucho. La petrecerea de bun venit veţi fi serviţi cu “empanadas” şi vin argentinian, iar mai târziu cu un barbeque delicios, preparat în stil argentinian.
Veţi fi martorii unui spectacol folcloric cu muzică şi dansuri, după care veţi avea prilejul de a admira aptitudinile de călăreţi ale “gauchos”.
Întoarcere la Buenos Aires, unde ne vom pregăti pentru Cina festivă de Revelion cu spectacol de tango argentinian la Cafe de los Angelitos. La Mulţi Ani 2021!  
Cazare la Hotel Dazzler Maipu 4*
(sau similar 4*).


Ziua 4: 1 ianuarie: Buenos Aires


Mic dejun.
Timp liber pentru odihnă și activități individuale.

Cei care doresc vor putea opta pentru o excursie cu avionul și o noapte de cazare la Iguassu oraş situat la graniţa cu Argentina şi Paraguay, renumit datorită cascadelor spectaculoase. Cascadele Iguassu şi-au primit numele din limba băştinaşilor Guarani, denumire ce se poate traduce prin “apă mare”. Mare este însă un cuvânt mic pentru a descrie grandoarea acestor cascade care te fac să te simţi insignifiant în comparaţie cu forţa pe care o degajă. Iguassu este de fapt o serie de 275 de cascade ce se întinde pe o distanţă de aproape 3 km şi care, într-o perioadă normală din an, are debitul de 1800 m3 de apă pe secundă. Volumul de apă al cascadei depăşeşte în medie 10 milioane de litri pe secundă, iar în anumite perioade din sezonul ploios, Iguassu devine cea mai mare cascadă din lume, ca debit de apă, fiind întrecută doar la media anuală de Cascada Niagara. Este într-adevăr o minune a naturii şi de aceea în anul 1986 UNESCO a adăugat întreaga zonă a cascadelor pe lista Patrimoniului Mondial.
Turiştii care nu vor merge la Iguassu, vor avea 2 zile libere la dispoziţie în Buenos Aires, timp în care pot merge în excursii opţionale, organizate şi achitate la faţa locului.


Ziua 5: 2 ianuarie: Buenos Aires ( sau Iguassu)


Mic dejun.
Turiștii care au optat pentru excursia la Iguassu, vor vizita partea argentiniană a cataractelor, care combină întreaga esenţă a Parcului Naţional Iguassu, atât prin spectacolul de neegalat al Cascadelor San Martin şi Gargata do Diablo (Gâtlejul Diavolului), cea mai înaltă parte a cascadei, cât şi prin aventura în sine a traseului, deoarece accesul către cascade din partea argentiniană este facilitat de trenuleţul ecologic al pădurii tropicale, care duce vizitatorii până la diferite pasarele. Dintre toate cascadele Iguassu, La Gargata del Diablo este cea mai impresionantă şi demarcă graniţă dintre Argentina şi Brazilia. Seara veți reveni cu avionul în Buenos Aires.

Pentru turiștii care au rămas în Buenos Aires, recomandăm o incursiune de o jumătate de zi în Delta del Tigre, unde veți afla mai multe amănunte legate de cultura localnicilor. De asemenea, veți putea admira arhitectura unică a caselor elegante construite pe insulițele sale, inclusiv casa-muzeu a președintelui Sarmiento și vă veți delecta cu peisajul celor 3 brațe ale râului Parana, pe care veți naviga. După-amiază, timp liber pentru explorarea individuală a metropolei.

Cazare la Hotel Dazzler Maipu 4* (sau similar 4*).


Ziua 6: 3 ianuarie: Buenos Aires - Îmbarcare pe vasul de Croazieră Celebrity Silhouette


Mic dejun.
Timp liber pentru activități individuale sau pentru ultimele cumpărături, după care vom fi transferați în port pentru îmbarcarea pe vasul de croazieră Celebrity Silhouette al companiei Celebrity Cruises, care va ridica ancora la ora 17:00.
Vom porni într-o fascinantă croazieră spre Patagonia și apoi spre Antarctica, bucurându-ne de toate facilităţile oferite de vasul de croazieră.
Seara ne vor aştepta diverse spectacole de teatru, animaţie şi muzică live sau lecții de dans.

Dejun, cină şi cazare la bord.


Ziua 7-8-9: 4-5-6 ianuarie: Navigare


Aceste zile de navigare sunt un bun prilej de relaxare la bordul vasului, de a vă familiariza cu zonele de răsfăț ale acestuia: piscine, solarium, centru SPA cu saloane de masaj, jacuzzi, saună și tratamente, cinema, cazino, restaurante, artere comerciale și numeroase baruri. Seara veți putea asista la spectacole de teatru, veți putea asculta muzică live sau veți putea dansa. Programul de activități pe care îl veți găsi în cabină în fiecare seară, vă va permite să alegeți cum veți petrece ziua urmatoare.

Aceste zile vom fi invitați să participăm la nenumarate activități și jocuri ce vor avea loc pe puntea superioara, să ne bucurăm de soare și de gama variată de servicii la bordul vasului de croazieră. Seara veți putea asista la un spectacol, veți putea asculta muzică live sau veți putea dansa la discotecă. La bordul unui vas de croazieră, mai ales sub briza mării, nu aveţi cum să vă plictisiţi niciodată!

Intr-una din aceste zile vă sfătuim să nu ratați un tur ghidat al vasului de croazieră, ocazie în care veți putea face cunoștință cu capitanul vasului, veți cunoaște îndeaproape camera de comandă a motoarelor, centrul medical, bucătăria, curățătoria și nu în ultimul rând, puntea de comandă. De asemenea, vă vor aștepta numeroase activități de petrecere a timpului printre care și degustări de vin sau demonstrații culinare, care vă vor învăța cum să preparați diverse specialități servite la bord.

Pensiune completă și cazare la bord.


Ziua 10: 7 ianuarie: UshuaiaMic dejun.

La ora 09:00 vasul va ajunge în Ushuaia unde va rămâne în port până la ora 21:00, timp în care veți putea descoperi atracțiile orașului individual sau prin excursiile opționale achiziționate de pe vas.

Denumirea "Ushuaia" provine din limbajul indienilor yámanas și înseamnă "golf care pătrunde spre vest". Puține așezări din lume pot egala priveliștile incredibil de frumoase ale orașului către ghețurile bătute de vânturi de pe Canalul Beagle, către vârfurile glaciare ale lui Montres Martial și niciuna nu poate egala poziția la antipozi, unde drumurile lumii se sfârșesc și unde începe, într-un fel, frontiera Antarcticii. Ushuaia este așadar supranumită "țara de la capătul lumii", fiind punctul de plecare spre Parcul Naţional Tierra del Fuego, pe care vă sugerăm opțional să-l vizitați. Parcul Naţional al Ţinutului de Foc, este unicul parc naţional din Argentina situat pe coasta oceanului, înfiinţat în anul 1960, care are o suprafaţă impunătoare de 63.000 de hectare, din care însă doar o mică parte este deschisă publicului pentru camping şi excursii pe munte, restul parcului fiind închis publicului, pentru scopuri ştiinţifice.

Vieţuitoarele sălbatice din Parcul Naţional Tierra del Fuego sunt foarte variate, parcul adăpostind aproximativ 90 specii de păsări, printre care albatrosul cu sprâncene negre, condori, vânătorii de stridii, gâsca de munte, raţa de iezer, Rayadito şi ciocănitori. Printre mamiferele cele mai obişnuite pot fi observate vidra, castorul şi vulpea argintie. Castorii, animale introduse în acest areal în secolul trecut s-au adaptat bine, iar constructiile lor “de baraje”, pe care le vom putea vedea, sunt adevărate minuni inginereşti. Vom avea prilejul de a vedea Golful Ensenada, Lacul Roca şi Golful Lapatania. Veți putea face și o călătorie palpitantă cu trenul “de la capătul lumii”, tren care pe vremuri transporta muncitorii la exploatările forestiere din zonă, care a fost recondiţionat şi care astăzi oferă turiştilor o călătorie captivantă printre minunile naturale ale parcului.

Pensiune completă şi cazare la bord.


Ziua 11: 8 ianuarie: Navigare spre Capul Horn


Mic dejun.
Această zi o vom petrece pe mare, bucurându-ne de facilitățile SPA-ului, sau de lecţiile de dans. În funcţie de condiţiile meteo vom înconjura Capul Horn, cel mai sudic punct al Americii de Sud care marchează limita nordică a Strâmtorii Drake, care pentru o lungă perioadă de timp a reprezentat un important reper al rutei corăbiilor care transportau bunuri în toată lumea. Cu siguranță că ne vom întoarce cu o mulțime de fotografii din această zonă incredibil de frumoasă dacă vremea va fi favorabilă.

Pensiune completă şi cazare la bord.


Ziua 12: 9 ianuarie: Strâmtoarea Drake – Canalul Schollart – Golful Paradisului


Mic dejun.

Aventura noastră magică prin ținuturile sudice ale globului pământesc va continua, pentru că vom lăsa în urmă continentul sud American și ne vom îndrepta spre Strâmtoarea Drake care, având o lățime de 800 km, este cel mai scurt drum maritim între Capul Horn și Insula Livingston din arhipelagul Shetland, deja parte a Antarcticii. De aici ne vom îndrepta spre sud-vest, spre Arhipelagul Palmer, urmând să traversăm Canalul Schollart, care desparte două dintre insulele acestuia, Brabant, respectiv Anvers. Denumirea acestora nu este întâmplătoare pentru că meritul descoperirii lor îi aparține primei expediții belgiene care a ajuns aici la bordul vasului Belgica în anul 1898. Printre membrii echipajului, alături de alți exploratori celebri se află și biologul român Emil Racoviță.

Vom ajunge apoi în Golful Paradisului care a primit acest nume datorită, apelor transparente precum cel mai pur cristal, balenelor gigantice, pinguinilor jucăuși, dar mai ales datorită liniștei, calmului și sentimentului de singurătate care sporesc impresia că, pentru un moment trecător, chiar ați pășit în Paradis. Vom începe apoi traversarea Strâmtorii Gerlache, al cărei nume provine de la Adrien de Gerlache, comandantul vasului Belgica. Strâmtoarea desparte Arhipelagul Palmer de Peninsula Antarctica, cel mai nordic teritoriu din Emisferica Sudică.

Pensiune completă şi cazare la bord.


Ziua 13: 10 ianuarie: Insula Elefantului


Mic dejun.
Dimineața vom continua traseul spre Insula Elefantului care a fost descoperită la începutul sec. al XIX-lea. Denumită astfel datorită asemănării sale cu uriașul pachiderm cât și a nenumăraților elefanți de mare care își găsiseră adăpost pe stâncile sale, această insulă este asociată cu una dintre marile expediții polare condusă de către Ernst Shackleton, ce-și propusese să străbată Antarctica de la o mare la alta. Deși aceasta nu a reușit să își atingă țelul propus, rămane totuși ca un exemplu de curaj și de devotament, temerarul explorator reușind să traverseze într-o mică ambarcațiune deschisă o întindere de peste 1000 km, în căutarea unui mijloc prin care să își recupereze colegii rămași izolați pe insulă.

Pensiune completă şi cazare la bord.  


Ziua 14: 11 ianuarie: Navigare


Mic dejun.
Zi de navigare, prilej de a face o mulțime de fotografii, ținând cont că peisajul se va schimba în continuu într-un mod uluitor de frumos. Ne vom putea relaxa la bordul vasului de lux și vom putea participa la diversele programe de animaţie şi divertisment. Cu siguranță, echipele de animație ne vor pregăti o mulțime de surprize! Seara veți putea asista la un spectacol, veți putea asculta muzică live sau veți putea dansa la discotecă.

Pensiune completă şi cazare la bord.


Ziua 15: 12 ianuarie: Port Stanley – Insulele FalklandPort Stanley – Insulele Falkland


Mic dejun.
La ora 08:00 vasul va ancora în portul Stanley, capitala coloniei Insulelor Falkland, alcătuite din două insule principale, Falklandul de Vest și Falklandul de Est şi un număr de aprox. 200 de insule mai mici.
Insulele Falkland situate în Oceanul Atlantic de Sud, la o distanță de aprox. 500 km de coasta Argentinei și la aprox. 13.000 km de Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, au fost denumite astfel în onoarea Trezorierului Marinei Britanice, Vicecontele Falkland, de către primul european, căpitanul englez John Strong a cărui debarcare în arhipelag a fost consemnată oficial în anul 1690.

Insulele sunt cunoscute ca loc al Războiului din Malvine, conflictul militar dintre Argentina și Regatul Unit al Marii Britanii, care a durat 10 săptămâni, motivul disputei fiind două teritorii britanice de peste mări, respectiv Insulele Falkland și Insulele Georgia de Sud și Sandwich de Sud.
Vasul va acosta până la ora 17:00, timp în care veți putea vizita pe cont propriu capitala, Muzeul “Falkland Islands”, care oferă detalii despre istoria insulelor sau veți putea descoperi în cadrul unei excursii opţionale de aprox. 4 ore, Colonia de Pinguini Rockhopper, atât de celebri pentru penajul lor.

Pensiune completă şi cazare la bord.


Ziua 16: 13 ianuarie: Navigare


Mic dejun.
Zi de navigare spre Puerto Madryn. Ne vom bucura din plin de acest timp liber petrecut pe vas pentru a ne reîncărca bateriile și pentru a rememora amintirile plăcute din croazieră. De-a lungul croazierei au loc expoziţii şi licitaţii pentru diferite picturi și obiecte de artă.

Pensiune completă şi cazare la bord. 


Ziua 17: 14 ianuarie: Puerto MadrynMic dejun.
La ora 07:00 vasul va ajunge în Puerto Madryn, orășel fondat de coloniștii galezi, astăzi important port în Golful Nuevo, care în ciuda dezvoltării sale rapide și-a păstrat aspectul plăcut, mai ales în zona de coastă unde se află numeroase hoteluri, restaurante și baruri. Până la ora 16:30, când vasul va ridica ancora, veți avea timp să descoperiți individual atracțiile orașului, să vă plimbați pe faleză, să leneviți pe plajă, să vizitați Muzeul Oceanografic sau Muzeul de Științe Naturale sau să participați opțional la o partidă de snorkeling în Rezervația Naturală Punta Loma, prilej de joacă cu leii de mare, care împreună cu puii lor prietenoși și foarte curioși, vor interacționa cu dumneavoastră.

Vă sugerăm de asemenea o excursie opțională în Peninsula Valdez, o impresionantă rezervaţie naturală patagoneză, care, datorită faunei şi florei bogate, a fost inclusă pe lista Patrimoniului Universal Natural UNESCO în anul 1999. Cea mai mare parte a peninsulei este formată din teren arid, cu lacuri de sare care apar din când în când, însă cel mai mare dintre aceste lacuri este situat la o altitudine de aproximativ 40 m sub nivelul mării, până de curând crezându-se că este lacul situat la cea mai joasă altitudine din America de Sud. Linia de coastă a peninsulei este populată de o mulţime de mamifere marine, precum leii şi elefanţii de mare. Orcile apar şi ele în zona de-a lungul coastei, un real pericol pentru puii de foci, iar Punta Delgada este locul preferat al elefanţilor de mare. Peisajul peninsular va fi completat de Punta Cantor, Caleta Valdez şi de Istmul Ameghino, de-a lungul drumului având ocazia de a vedea guanaco, vulpi, tatu, sconcşi şi multe altele.

Alternativ, puteți să optați pentru o vizită la colonia de pinguini Punta Tombo unde se află cel mai mare număr de pinguini din afara Antarcticii, colonia cuprinzând peste un milion de pinguini Magellan care vin în fiecare an aici la mijlocul lunii septembrie unde poposesc până în martie. Ne vom plimba printre pinguini, îi vom vedea cum își pescuiesc hrana și-i vom putea fotografía în cele mai amuzante ipostaze.

Pensiune completă şi cazare la bord.


Ziua 18: 15 ianuarie: Navigare


Mic dejun.
În această ultimă zi de navigare și relaxare la bordul vasului vă veți putea petrece timpul la piscină sau în sala de sport, într-un bar cu muzică live, admirând pentru ultima oară picturile expuse în galeria de artă sau să profitați de ultima ocazie de a face cumpărături în galeria comercială de pe vas.

Pensiune completă și cazare la bord.


Ziua 19: 16 ianuarie: Montevideo


Mic dejun.
La ora 09:00 vasul va ajunge în Montevideo, capitala Uruguayului, unde va rămâne în port până la ora 17:00, timp în care veți putea descoperi atracțiile orașului individual sau prin excursiile opționale achiziționate de pe vas.
Vă sugerăm un tur panoramic de oraş, care vă va oferi posibilitatea de a explora “Elveţia Americii de Sud”, așa cum mai este denumit Montevideo. Veţi putea vedea partea veche a oraşului, Piaţa Constituţiei cu Catedrala Matriz, cea mai veche clădire publică din oraş, Paetonal Sarandi, stradă pitorească în stil colonial cu diverse magazine de suveniruri şi restaurante, Teatrul Solis, Piaţa Independenţei cu Monumentul Artigas (Erou Naţional), Mausoleul, principala stradă comercială 18 Iulie, Clădirea Congresului, Meadow, faimoasa grădină de trandafiri şi Monumentul Diligenței.

Veți urca apoi pe dealul Montevideo pentru a admira o frumoasă privelişte panoramică a golfului Montevideo şi pentru a vedea fostul Fort Colonial. Turul panoramic va continua cu Parcul Bătăliei, Obeliscul, Monumentul Vagonului, stadionul de fotbal, unde s-a organizat primul campionat de fotbal în anul 1930, zona rezidenţială Carrasco’s şi cu trecerea în revistă a plajelor ce “înlănţuie” oraşul.

Pensiune completă și cazare la bord.


Ziua 20-21: 17-18 ianuarie: Buenos Aires - Paris - București


Mic dejun.
La ora 05:00 vasul de croazieră va ajunge în portul din Buenos Aires. După mic dejun și formalitățile de debarcare, vom fi transferați la aeroport pentru plecarea spre Bucuresti cu zborul Air France (conexiune în Paris). 


Locatie Denumire Nr. stele Tip camera
Buenos Aires Hotel Dazzler Maipu 4* Dubla Standard
Celebrity Cruises Celebrity Silhouette 4* Cabina Dubla interioara
Ruta Data decolarii Data aterizarii Companie
Bucuresti -> Amsterdam 13:55 29.12.2020 15:55 29.12.2020
Amsterdam -> Buenos Aires 21:20 29.12.2020 07:05 30.12.2020
Buenos Aires -> Paris 14:30 17.01.2021 07:50 17.01.2021
Paris -> Bucuresti 09:40 18.01.2021 13:35 18.01.2021
Orele de zbor sunt ore locale. Pot interveni modificari din partea companiei aeriene.

4395€/pers. taxe incluse

la confirmare se achita 50% din total pachet

Servicii incluse:

 • Taxe aeroport
 • Zbor internațional București-Amsterdam-Buenos Aires;
 • Zbor internațional Buenos Aires-Paris-București;
 • Însoțitor român de grup, din partea agenției
 • Asistență și traducere asigurate pe parcursul călătoriei
 • 4 nopţi cazare în Buenos Aires la hotel de 4*;
 • Cină de Revelion cu spectacol de tango conform program;
 • 14nopți cazare pe Vasul de Croaziera - Celebrity Silhouette;
 • Mic dejun la hotel in Buenos Aires;
 • Pensiune completa pe vasul de croaziera;
 • Activități de recreere pe vas: piscine, teatru, discotecă, bibliotecă, fitness, saună;
 • Transferurile, tururile şi excursiile menţionate în program;
 • Tur panoramic cu ghid local în Buenos Aires;
 • Taxe de intrare la obiectivele menţionate în program;

Nu sunt incluse:

 • Taxe de ieşire din aeroporturi, în cazul în care se aplică
 • Alte servicii suplimentare decât cele menţionate
 • Bacşişuri: 30 euro/pers. pentru ghizi şi şoferi
 • Taxa pentru servicii la bord: 15 usd/zi/pers.
 • Excursiile opţionale:
 • - excursie în Ushuaya
 • - excursie în Insulele Falkland la Colonia de pinguini
 • - excursie în Peninsula Valdes
 • - tur panoramic in Montevideo

Observatii:

 • Tarife valabile pentru un grup minim de 20 turiști; pentru un grup mai mic de turiști, tariful se va recalcula
 • Itinerarul poate fi modificat de către compania de croazieră independent de voința EOSTAR. Modificarea itinerarului nu poate constitui motiv pentru anularea rezervării de către turiști
 • Alocarea cabinelor se va face de compania de croazieră
 • Taxele de port se pot modifica de către autoritatea portuară
 • Documente necesare: paşaport valabil minim 6 luni de la data încheierii călătoriei
 • Însotitorul de grup poate modifica programul acţiunii în anumite condiţii obiective, inclusiv ordinea în care se vizitează obiectivele turistice
 • Agenţia nu răspunde în cazul refuzului autorităţilor de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul său sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu
 • Prezentarea la aeroport se va face cu două ore înaintea zborului; agenţia nu răspunde în cazul refuzului îmbarcării turiştilor ca urmare a întârzierii acestora
 • Se poate opta pentru cabina cu hublou sau cabina cu balcon, vă rugăm să ne contactați
 • Suplimentul pentru cabină single se calculează la cerere, în funcție de disponibilitatea cabinelor de pe vasul de croazieră