REVELION in SUA: Sejur in New York !

Sejur New York - hotel excelent in Manhattan !

26 decembrie 2024 03 ianuarie 2025

SEJURURI EXOTICE
GRUPURI ORGANIZATE

Plecare din București


Bucura-te de atmosfera cosmopolită unica a New York-ului!


NEW YORK - cea mai cunoscuta si mai fotografiata metropola din lume, este supranumita si "Orașul care nu doarme niciodată" sau "The Big Apple".

Atmosfera New York-ului nu o vei intalni în nicio altă metropolă. Este un amalgam cultural fascinant si vei vedea asta mai ales in Times Square - aici auzi toate limbile din lume si vezi oameni de toate nationalitatile! Indiferent daca ai mai fost in New York sau nu, arhitectura sa si multimea de zgarie nori te vor impresiona de fiecare data! 

Ai sansa sa iei parte la faimoasa Ball Drop din piața Times Square însă dincolo de acest eveniment, întregul oraș vibrează de bucurie și de sărbătoare iar după miezul nopții, petrecerile se încing pe strazi si în localuri, unde atât localnicii cât și turiștii deopotriva vin să serbeze împreună Noul An.

Si pentru ca noi ne dorim sa iti indeplinim dorintele, Revelionul in New York nu mai este un eveniment la care doar să visezi. 


Ziua 1: 26 decembrie: București - New York

În aceasta dimineata aveti zborul București - New York, în conexiune. Am ales zboruri excelente, cu escale scurte, special pentru confortul dumneavoastra!

La sosire in New York aveti asigurat transferul si cazarea la hotelul ales din sectiunea "Cazare".

Aveți la dispoziție hotel in Long Island City, o zonă curată și dezvoltata a New York-ului, astfel puteți ajunge Manhattan cu transportul public în doar 25 de minute.

Sau puteți opta pentru hotel in Manhattan, aproape de majoritatea obiectivelor turistice! 

Avantajul de a sta în Manhattan este important deoarece pe lângă faptul că este cel mai frumos district al New York-ului, va ajuta sa explorati orasul in ritmul propriu.

Ziua 2-5: 27 decembrie - 30 decembrie New York - Explore & Enjoy

In program aveți inclus excursie cu feribotul către Liberty Island unde se află Statuia Libertățiicel mai cunoscut simbol al Statelor Unite si locatia care nu poate fi ratata daca ajungeti aici.

Excursia va continua cu Ellis Island, locul unde peste 12 milioane de imigranți au batut la porțile Statelor Unite, în urmă cu un secol. Un loc extrem de important pentru americani, avand in vedere ca 40% din populatia actuala a Americii se trage din marea imigrare din anii 1892-1954. O să aveți transferul spre hotel, urmând să vă bucurați de tot ce vă oferă acest oraș magic!

Recomandam sa vedeti Manhattanul la pas, pentru că spectacolul străzilor, al parcurilor, pieţelor şi zgârie norilor face farmecul acestui oraş, în care adesea te trezeşti mergând umăr la umăr pe strădă cu sute de alţi oameni.

Fiecare obiectiv turistic are istoria lui fascinantă. Strazile sunt împânzite de magazine, restaurantante multiculturale, chioşcuri cu mâncare stradală, mii de taxiuri galbene, biciclişti, tineri pe skateboarduri. New Yorkul are destul de puţin din America tradiţională şi e un amalgam de culturi şi naţionalităţi, ce vibrează în fiecare moment şi pare lipsit de orice prejudecăţi. 

Central Park, unul dintre cele mai frumoase parcuri din lume -  este imens şi e locul favorit de plimbări şi picnic pentru toţi new yorkezii. Adună anual în jur de 40 de milioane de vizitatori. E străjuit de copaci imenşi, alei pietonale, piste pentru biciclete, restaurante şi terase, lacuri cu sau fără bărci, are şi un castel, o grădină botanică şi una zoologică, mici ca dimensiuni, şi un monument dedicat lui John Lennon, unde se adună nostalgicii erei Beatlesilor, îmbrăcaţi tot cu pantaloni evazaţi, tricouri strâmte şi purtând bentiţe pe cap. O plimbare prin Central Park poate dura câteva ore bune.

Lângă parc se afla Metropolitan Museum, Guggenheim Museum şi Museum of the City of New York, iar pe latura de vest American Museum of Natural History. 

In zona de sud a Manhattanului se află şi Brooklyn Bridge, pe care se poate merge şi la pas, accesul fiind din zona City Hall, unde e primăria oraşului. Celebrul pod, care a inspirat realizarea multor filme, face legătura între cartierul principal al oraşului şi Brooklyn

Neaparat trebuie sa ajungeti si in Times Square, cel mai luminat si aglomerat loc de oraş. Zeci de reclame uriaşe şi orbitoare crează o atmosferă specială, la intersecţia străzii 42 cu Broadway. E locul în care se adună aproape un milion de oameni la trecerea dintre ani, pentru a savura focurile de artificii.

Nu trebuie sa ratati cartierele populare ale New York-ului: Chinatown, cartierul chinezilor care si-au pus amprenta culturala în magazinele şi restaurantele tradiţionale; Little Italy, zona pizzeriilor şi restaurantelor italiene, cu gălăgie, paste, pizza şi vinuri bune, ceva mai încolo Soho, cartierul galeriilor de artă din New York, Greenwich Village, zona boemă, Union Square, uriaşa piata în care vânzători ambulanţi, jucători de şah, tineri budişti definesc un amestec cultural impresionant.

Opțional, puteți alege sa vizitati SUMMIT One Vanderbilt. Această locație este una dintre cele mai noi atractii zgârie-nori din New York, fiind a 4-a cea mai înaltă clădire din New York si oferta o experienta spectaculoasa!

Cazare la hotelul ales de la sectiunea "Cazare".


LA MULȚI ANI, 2025! Petrecem REVELIONUL in New York!


Ziua 6-7: 31 decembrie 2024 - 01 ianuarie 2025

La petrecerea de Revelion din Times Square, primii participanți la eveniment primesc din partea organizatorilor și așa numitele party favoursmici daruri simbolice: pălării, baloane etc. Iar pe durata serii de 31 decembrie, participanții au parte de concerte live dar și de numărători inverse din oră în oră pentru a marca sosirea anului nou în alte părți ale lumii. 

Totul va culmina la ora 24:00 fără un minut cu începerea coborârii Mingii de Lumina in Times Square. Dublată de melodia lui John Lennon ”Imagine”, mingea începe să coboare lent pe parcursul a 60 de secunde parcurgând întreaga înălțime a stâlpului de 43 m. Iar la momentul când mingea de lumină ajunge la parter, un enorm foc de artificii se dezlănțuie pe cerul orașului deasupra clădirii One Times Square.

Cum Revelionul la New York va oferi multe oportunități puteti urmari spectacolele dintr-un loc cu totul aparte, de pe podul Brooklin. Există tururi speciale ce își poartă invitații pe jos până pe Podul Brooklin, o excelentă platformă de vizionare pentru toate spectacolele de artificii din oraș. De aici veți putea vedea exploziile colorate de deasupra Central Park, Staten Island sau Grand Army Plaza dar și focurile de artificii lansate de pe Empire State Building.

Pe langa numeroasele concerte de Anul Nou de peste tot din oras, va rasuna muzica pentru toate gusturile, locuri precum Beacon Theater din Upper West Side Manhattan, The Blue Note sau Joe’s Pub, organizează în această perioadă diferite spectacole, majoritatea de stand-up comedy, unde veți putea petrece noaptea dintre ani râzând în hohote.

Iar pentru o variantă de distracție împreună cu toată familia, puteți încerca Big Apple Circus. În ajun de an nou, circul din New York vă oferă un spectacol special începând cu ora 21:30 seara. Cluburile și barurile din New York vor fi deschise toată noaptea și va vor oferi fie concerte ale unor trupe locale fie diferite alte atracții. Băutură, muzică și multă distracție, ce poate fi mai ”cool” pentru noaptea de revelion la New York?

Cazare la hotelul ales de la sectiunea "Cazare".
Ziua 8-9: 02 - 03 ianuarie New York - Bucuresti

Astazi va mai bucurati cateva ore de marea metropolă - New York, urmand să aveti  transferul la aeroport pentru zborul de retur spre casă New York-Bucuresti, in conexiune, cu aterizare in România in data de 03 ianuarie 2025.

Orarul de zbor este afisat la sectiunea "Zboruri". 


Va multumim frumos!


2390€/pers. taxe incluse

La confirmare se achita avans 30%!
New York - Long Island City
SpringHill Suites by Marriott Queens sau similar 3
Double Room, mic dejun inclus

2690€/pers. taxe incluse

La confirmare se achita avans 30%!
New York - Manhattan
The Fifty Sonesta Select New York sau similar 4
Double Room
București Istanbul
14:55 26.12.2024 17:25 26.12.2024

Turkish Airlines
Istanbul New York
19:10 26.12.2024 22:35 26.12.2024

Turkish Airlines
New York Istanbul
13:00 02.01.2024 06:50 03.01.2025

Turkish Airlines
Istanbul Bucuresti
08:30 03.01.2025 08:50 03.01.2025

Turkish Airlines
Orele de zbor sunt ore locale. Pot interveni modificari din partea companiei aeriene.

De la 2390€/pers. taxe incluse

La confirmare se achita avans 30%!
Servicii incluse:

 • Taxe aeroport
 • Zboruri internaționale București - New York, in conexiune
 • Zboruri internaționale New York- București, in conexiune
 • Transfer aeroport New York - hotel New York
 • 7 nopți cazare hotel in New York - Manhattan
 • Mic dejun inclus la cazarea in Long Island City
 • Croaziera la Statuia Libertatii si Ellis Island
 • Transfer hotel New York- aeroport New York
 • Bagaj cala - 23 kg/pers.
 • Bagaj de mana - 8 kg/pers.

Nu sunt incluse:

 • Taxa viza SUA (daca e cazul)
 • Taxa procesare viza SUA 50€/pers, daca e cazul
 • Taxa hotel/oras - dacă e cazul.
 • Excursii optionale, asigurare medicala si storno - recomandata

Observatii:

 • Oferta este valabila in limita locurilor disponibile la acest tarif!
 • Compania aeriana si orele de zbor pot suferi modificari.
 • Conditii intrare: este nevoie de viza SUA.
 • Supliment cazare SINGLE in Long Island City (varianta 1): 1100 euro
 • Supliment cazare SINGLE in Manhattan (varianta 2): 1420 euro
 • Cazarea in Manhattan (varianta 2) necesita verificare disponibilitate la momentul confirmarii