RELAX Mexic - sejur exotic Cancun - 9 zile

MEXIC: Sejur Cancun 4* si 5*, 9 zile 2023

17 25 ianuarie 2023

Sejururi exotice


EOSTAR va invita pe urmele aztecilor, a civilizatiei maya, a conquistadorilor, intr-o lume exotica, misterioasa, cu mariachi si sombreros, cu dansatoare patimase, vegetatie luxurianta, plaje superbe, cocktailuri celebre, rom și tequila! 

CANCUN este considerat Mecca distractiilor si al petrecerilor nocturne, acest loc este visul iubitorilor de plaja si al peisajelor din Caraibe. Aici, in “Paradisul Fierbinte” restaurantele, barurile si cluburile devin incendiare pana in zori. Totul este de vis - nisipul catifelat, oceanul cu ape turcoaz, plajele albe vecine cu ruinele civilizatiei mayase sau marile recifuri de corali fac dintr-un sejur aici o vacanta de neuitat!


Ziua 1: 17 ianuarie: București - Cancun


Astăzi: dis de dimineata aveti zborul spre Cancun, în conexiune. Pentru confortul dumneavoastra am ales zboruri cu ore excelente si cu escala scurta in Amsterdam! Orele de zbor sunt afisate la sectiunea "zboruri".

Cazare la hotel 4* sau 5*,  cu regim all inclusive!

Timp liber la dispoziție pentru odihnă și relaxare.


Ziua 2: 18 ianuarie: Cancun - Chichen Itza-optional
Mic dejun.

Timp liber și relaxare sau opțional veți avea posibilitatea să mergeți într-o excursie opțională de grup, cu ghid vorbitor de limba engleză, pentru a descoperi situl arheologic de la Chichen Itza, aflat la o distanță de 200 km față de Cancun, cel mai cunoscut și cel mai mare sit arheologic pre-columbian construit de civilizația Maya. Este unul dintre cele mai importante dovezi ale civilizației mayașe, supranumit “Tărâmul făgăduinței”.

În cadrul acestui tur veți descoperi câteva dintre secretele uneia dintre Cele 7 Noi Minuni ale Lumii, renumitul sit mayaș de la Chichen Itza, ale cărui ruine sunt ascunse adânc în inima insulei. Veți afla cum acest oraș pre-columbian a jucat un rol extrem de important pentru civilizația mayașă și cum acesta a devenit un centru înfloritor de-a lungul a 6 secole, din anul 600 până în anul 1200 d.Hr. Chiar și în prezent, situl de la Chichen Itza rămâne un important centru de cult și de pelerinaj, fiind totodată considerat un sit sacru de către populația mayașă din Peninsula Yucatan. Situl arheologic este divizat în trei părţi principale: partea de nord, construită în stil toltec, partea centrală, care pare a fi cea mai recent construită şi partea de sud, cunoscută sub numele de Old Chichen.

Prin semnificația istorică, simbolistica complexă și conservarea excelentă a minunatelor edificii, situl vă va dezvălui cunoştinţele avansate în domeniul arhitecturii şi astronomiei ale civilizaţiei Maya. Veţi vedea Templul piramidal Kukulcan sau Castelul, cu tronul de piatră din interior realizat în formă de jaguar cu ochii de jad, care constituie miezul complexului architectural, Observatorul, piața celor o mie de coloane, Templul Războinicilor și Fântâna Sacră - locul unde erau aruncate victimele sacrificate zeului Chaak. Nu se știe nici până în prezent din ce motiv Chichen Itza a fost abandonat în sec. al X-lea, jungla punând rapid stăpânire pe clădirile monumentale.
Pe langa explorarea piramidelor mayase, in Mexic veti fi uimiti de frumusetea subteranului si a cerului daca veti intra in celebrele cenote - lacuri naturale sapate in calcar.

Dintre cenote, cea mai superba si mai instagramabila cenota mexicana este Cenote Suytun. Sa faci o baie aici este un vis devenit realitate.

Cenota se afla in apropierea orasului Valladolid, localitate ce detine titulatura de pueblo magico pentru frumusetea sa, relevanta culturala si mestesugurile traditionale pe care localnicii inca le practica. 

Cazare la hotel 4* sau 5*,  cu regim all inclusive!


Ziua 3 - 8: 19 - 24 ianuarie : Sejur plajă în Cancun - ALL INCLUSIVE


Mic dejun.

Zile libere dedicate petrecerii și relaxării pe minunatele plaje renumite pentru nisipul incredibil de alb și apele turcoaz, dar și pentru numeroasele resorturi și hoteluri de lux care oferă unele dintre cele mai bune servicii din lume.

Veţi putea face cumpărături la mall-urile din Cancun, veţi putea participa la excursii opţionale și vă veţi putea bucura de toate facilităţile oferite de hotel. Vă recomandăm diverse sporturi acvatice, iar pentru amatorii de senzații tari recomandam cliff diving, scufundări sau snorkeling.

Opțional se pot face o mulțime de excursii precum: snorkeling si scufundari in Cenote, excursie la siturile arheologice de la Tulum și piramida Coba, excursie la Akumal Bay unde puteti inota cu broastele testoase, parcul tematic Xcaret si parcul de aventura Xplor (tiroliene, inot, condus boogie, mers prin pesteri) sau excursie de o zi la Insula Muierii sau Cozumel. 
 
Cazare la hotel 4* sau 5*,  cu regim all inclusive!


Ziua 8-9: 24-25 ianuarie: Cancun - București


Mic dejun.

Timp liber pentru soare și plajă, apoi aveti zborul din Cancun spre tara. Orele de zbor sunt excelente si sunt afișate la secțiunea "zboruri".

Hasto pronto Mexico!
 


Pret Cazare

1270€
Reducere -180€
1090€
/sejur taxe incluse

Locatie Denumire Nr. stele Tip camera
Cancun Aloft Cancun 4* Dubla standard, mic dejun

1470€
Reducere -180€
1290€
/sejur taxe incluse

Locatie Denumire Nr. stele Tip camera
Cancun All Ritmo Cancun Resort & Water Park 4* Dubla standard, All Inclusive

1610€
Reducere -180€
1430€
/sejur taxe incluse

Locatie Denumire Nr. stele Tip camera
Cancun Occidental Costa / Cancun Bay Resort 4* Dubla standard, All Inclusive

1720€
Reducere -180€
1540€
/sejur taxe incluse

Locatie Denumire Nr. stele Tip camera
Cancun Occidental Tucancun 4* Dubla standard, All Inclusive

1770€
Reducere -180€
1590€
/sejur taxe incluse

Locatie Denumire Nr. stele Tip camera
Cancun GR Solaris 5* Deluxe room, All Inclusive
Ruta Data decolarii Data aterizarii Companie
Bucuresti -> Amsterdam 06:00 17.01.2023 08:00 17.01.2023
Amsterdam -> Cancun 10:00 17.01.2023 15:00 17.01.2023
Cancun -> Amsterdam 17:00 24.01.2023 08:20 25.01.2023
Amsterdam -> Bucuresti 09:25 25.01.2023 13:10 25.01.2023
Orele de zbor sunt ore locale. Pot interveni modificari din partea companiei aeriene.

De la 1270€ Reducere -180€
1090€
/sejur taxe incluse

La confirmare se achita avans 50%.

Servicii incluse:

 • Taxe aeroport;
 • Zboruri internaționale Bucuresti - Cancun (in conexiune);
 • Zboruri internationale Cancun - Bucuresti (in conexiune);
 • 7 nopti cazare Cancun la hotelul ales;
 • Regim mese "ALL INCLUSIVE"
 • Bagaj cala 23 kg/pers.
 • Bagaj mana 8 kg/pers.

Nu sunt incluse:

 • Taxa oras/resort-daca e cazul, late check-out, optionale.
 • Transferuri aeroport - hotel si retur

Observatii:

 • Oferta este valabila in limita locurilor disponibile la acest tarif!
 • Trebuie sa aveti pasaport valabil pentru cel putin 6 luni de la momentul reintoarcerii in Romania.
 • Compania aeriana si orarul de zbor pot suferi modificari, cu notificare prealabila.