Discover USA si CANADA 14 zile - Primavara pe 5th Avenue!

New York - Philadelphia - Washington DC - Toronto - Cascada Niagara - Ottawa - Montreal 14 zile

14 27 mai 2024

GRUPURI CU INSOTITOR

Plecare din Bucuresti


Descoperă frumusețea Coastei de Est a Americii și a Canadei într-un circuit de grup minunat!

New York - Orașul vibrant al viselor și al poveștilor din filme "Orașul care nu doarme niciodată" sau "The Big Apple", cu o populatie de peste 22 de milioane de locuitori este unul dintre cele mai mari și atractive orașe ale lumii, având anual peste 50 de milioane de vizitatori. Este cel mai important centru financiar, industrial și cultural al Statelor Unite, iar Manhattan-ul cu Wall Street reprezintă inima New York-ului.

Philadelphia - un oraș superb, cu o istorie extraordinară, unde vedem Clopotul Independenței, unde a avut loc semnarea Declarației de Independență și a Constituției. 

Washington DC - capitala Statelor Unite ale Americii, un oraș verde minunat situat pe malul râului Potomac, al cărui nume este legat de Casa Alba, Capitoliu, Memorialul lui Lincoln și Jefferson sau Monumentul lui Washington!

Toronto - bine ați venit în orașul cu cea mai mare diversitate culturală de pe planetă: peste 140 de limbi sunt vorbite pe străzile din Toronto! Aromele, mirosurile și sunetele aproape fiecărei națiuni se regăsesc pe străzile diverselor cartiere ale orașului. Veritabile microuniversuri ale culturii, ele conviețuiesc în mod pașnic, făcând parte dintr-o imagine de ansamblu ce reflectă calitațile locuitorilor săi, imagine pe care locuitorii Toronto-ului o apără cu mândrie!

Fiind cel mai mare oraș al Canadei, în Toronto este estimat că peste jumate din locuitorii săi s-au născut în afara Canadei! Vei găsi restaurante de talie mondială, baruri și viață de noapte excelentă iar când vremea e bună, orașul e plin de viață! Toronto este genul de oraș în care este bine să vii cu mintea deschisă, fie vara pentru atmosfera electrizantă a orașului sau toamna pentru peisajele superb colorate! Indiferent de ceea ce cauți, o vei găsi cu siguranță - în cele din urmă - in Toronto!

Ottawa se află în provincia Ontario (ON), în punctul unde râurile Rideau și Gatineau întâlnesc râul Ottawa, cu panorama pitoreștilor dealuri ale Quebecului aflându-se la nord. Capitala Canadei este de mulți ani o destinație turistică principală și este un punct vibrant, viu, vizitat de peste cinci milioane de turiști în fiecare an, veți înțelege pe deplin de ce atât de mulți turiști aleg să viziteze Ottawa când vom păși și noi în superba Clădire a Parlamentului Canadei!

Montrealul este un loc magic, unic în întreaga parte a Americii de Nord. Districtele istorice ale orașului se îmbină perfect cu modernitatea impusă de clădirile noi și astfel diversitatea se naște și din peisaj, nu doar din cultură. ​​​​Canada este una din puținele țări ale lumii ce susțin cu adevărat diversitatea culturală și lingvistică și asta face ca Montrealul să fie unul din cele mai mari orase ale lumii a cărei diversitate întrece orice bariere. Ziua 1: 14 mai București - Paris - New York

Astazi avem intalnirea cu insotitorul de grup Eostar pe aeroportul Otopeni. Astazi avem zborul Bucuresti - New York: cu aterizare pe aeroportul JFK, in aceeasi zi.

Dupa aterizare New York vom avea transfer aeroport - hotel si timp liber pentru a ne odihni si a ne reincarca bateriile. 

Pentru confortul dvs. am ales un hotel de 4 stele, poziționat în New York - Times Square. O experiență de neuitat în SUA. 

Cazare la hotel Tempo by Hilton Times Square 4* sau similar , in Manhattan, New York. 


Ziua 2-3: 15-16 mai Fifth Avenue, Broadway si croaziera Statuia Libertatii/Ellis Island


Impreuna cu insotitorul de grup vom incepe explorarea unuia dintre cele mai frumoase orașe din lume printr-un tur al principalelor atracții: Grand Central Station – cea mai cunoscută gară din lume, Central Park, cel mai celebru parc urban din lume, Times Square- locul celor mai cunoscute petreceri de Anul Nou, pe Broadway- Catedrala Saint Patrick,  Fifth Avenue, Wall Street, Bursa din New York (din exterior). Vom putea admira: Empire State Building, Chrysler Building și Rockefeller Center, New York-ul având cinci dintre cele mai înalte zece clădiri din Statele Unite. Cea mai înaltă dintre ele situată în emisfera vestică este One World Trade Center, 541 m,  inaugurată în ianuarie 2014. 

Avem inclusa in program o excursie cu feribotul către Liberty Island unde se află Statuia Libertății- cel mai cunoscut simbol al Statelor Unite. Continuăm excursia cu Ellis Island, locul unde peste 12 milioane de imigranți au batut la porțile Statelor Unite, în urmă cu un secol. Un loc extrem de important pentru americani, avand in vedere ca 40% din populatia actuala a Americii se trage din marea imigrare din anii 1892-1954. Optional puteti vizita Muzeul Metropolitan New York sau Guggenheim.

Cazare la hotel Tempo by Hilton Times Square 4* sau similar , in Manhattan, New York. 
Ziua 4: 17 mai New York - Philadelphia - Washington DC


De dimineata avem transferul cu autocarul catre Philadelphia. Astazi descoperim locul de nastere al Americii facand un tur pietonal impreuna cu insotitorul de grup in care aflam detalii foarte interesante despre istoria Statelor Unite ale Americii si vedem: Clopotul Independentei, Sala Constitutiei unde a fost semnata Constitutia Americii, Declaratia de Independenta, aflam detalii despre marele om si sef de stat Benjamin Franklin si despre Betsy Ross, care a facut primul steag american pentru Generalul George Washington.

Continuam calatoria cu autocarul in continuare Washington DC. 

Sosire in  Washington DC si cazare hotel YOTEL Washington DC 4*, sau similar.

Hotelul este bine situat intr-un cartier superb in orasul Washington, la o distanta de mers pe jos fata de Capitoliu, clădire care servește drept sediu al guvernului pentru Congresul Statelor Unite ale Americii, ramura legislativă a guvernului federal SUA. 

Timp liber pentru a explora minunatul oras Washington D.C.


Ziua 5: 18 mai Descopera capitala USA in perioada ciresilor infloriti!


Astăzi explorăm împreună cu însoțitorul de grup orașul Washington și vedem: Casa Alba (din exterior), memorialul închinat veteranilor războiului din Coreea, Memorialul lui Lincoln, National Mall. Vizităm Muzeul Spatiului unde vom fi uimiți de realizările spectaculoase în domeniul aeronautic, de la aparatul de zbor al fraților Wright până la dronele moderne și navele spațiale. Vizităm Muzeul de Istorie Naturală - cel mai mare din lume, unde vedem de la balene și dinozauri suspendați de tavan, până la galeriile egiptene și bijuterii/pietre prețioase: Hope Diamond.

Vizita Muzeul Holocaustului dedicat milioanelor de evrei care au fost sistematic omorâți de Germania nazistă a lui Adolf Hitler în perioada 1941-45 sau se poate merge la cumpărături la Fashion Centre la Pentagon City, sau, opțional, se poate face o croazieră pe raul Potomac în care vom asculta explicațiile detaliate ale ghidului vorbitor de limba engleză și vom vedea, de pe vas, următoarele obiective: Memorialul lui Lincoln, Memorialul lui Jefferson, Monumentul lui Washington, Capitoliul, Arilington National Cemetery-unde arde flacăra veșnică în memoria lui John F. Kennedy

Cazare la hotel YOTEL Washington DC 4*, sau similar.Ziua 6: 19 mai Washington DC


Timp liber la dispoziție pentru vizite în împrejurimi, sau shopping la mall sau vizite la muzee.

Cazare la hotel YOTEL Washington DC 4*, sau similar.


Ziua 7: 20 mai Washington - Toronto


Astăzi avem zborul spre Toronto, Canada (zborul durează 1 ora și 30 min).
După aterizare în Toronto, avem transferul la hotel pentru cazare, apoi timp liber pentru plimbări în împrejurimi.

Cazare hotel  Holiday Inn Toronto Downtown Centre 4* , sau similar, zona Toronto.Ziua 8: 21 mai Toronto - Croaziera Cascada Niagara - Niagara on the Lake


Astăzi vom face un tur panoramic cu autocarul și ghid specializat, împreună cu însoțitorul de grup, în care vedem: Toronto’s Harbour Front, Piata St Lawrence Yonge Street, CN Tower. 

Vom continua cu o  excursie la celebra Cascadă Niagara situată la granița dintre SUA și Canada, fiind considerată o minune naturală a lumii​​​​​​!  Aici ne vom bucura de o experiență unică - croaziera Cascada Niagara.

Opțional, se poate opta pentru un zbor cu elicopterul deasupra cascadei.


În drumul nostru vom putea vedea și ceasul floral, apoi ne îndreptam spre unul dintre cele mai frumoase orașe din Canada: Niagara-on-the-Lake! Aici vom avea timp liber pentru poze și plimbare prin centru.
Mergem apoi la o vinărie pentru degustare de vinuri canadiene, precum și degustare de vin înghetat, o speciliatate a locului.
Revenire la hotel. 

Cazare hotel  Holiday Inn Toronto Downtown Centre 4* , sau similar, zona Toronto.


Ziua 9: 22 mai Toronto


În această zi avem timp liber pentru a ne bucura pe deplin de energia unică a acestui oraș superb.

Opțional se poate lua taxiul sau transportul în comun, si cei care doresc, pot să urce în CN Tower – cea mai înaltă clădire din emisfera vestică, are 553 m și este vizitată anual de peste 2 milioane de turiști! Vom avea o vedere panoramică deosebită asupra orașului și a lacului Ontario. Amatorii de senzații tari vor putea să se plimbe pe ”glass floor”, o podea din sticlă situată la înălțimea de 346 metri, unde ajungem cu liftul în 58 secunde! 

Opțional, mai putem să mergem cu însoțitorul de grup să vizităm Muzeul Casa Loma - de fapt castelul majestuos și încântător al orașului Toronto, atracție de top! Castelul a aparținut finanțatorului Canadian Sir Henry Pellat și are o arhitectură deosebită, inspirată din numeroasele sale călătorii în Europa, cu grădini superbe ce se întind pe 2 hectare, având 98 camere și 30 bai!

Cazare hotel  Holiday Inn Toronto Downtown Centre 4* , sau similar, zona Toronto.Ziua 10: 23 mai Ottawa - capitala Canadei


Astăzi avem  transferul inclus de la hotel la gara si transportul cu trenul ViaRail Canada: Toronto - Ottawa.
Dupa sosire in Ottawa avem inclus transferul gara-hotel.

Ottawa este o zonă metropolitană magnifică şi un port frumos pe râul omonim şi pe Canalul Rideau. Este în același timp un oraş divers, o metropolă plină de contraste unde poţi avea parte de distracţie, linişte sau relaxare, orice ai alege însă vacanţa în Ottawa va fi una de vis!

Locuitorii susţin cu mândrie că Ottawa este un oraş verde, asta pentru că există o mulţime de parcuri întinse, grădini botanice unde sunt bine îngrijite mii de specii de plante, alei înverzite pe care turiştii adoră să se plimbe, să alerge sau să mediteze.

Împreună cu însoțitorul de grup vom face un tur pietonal prin zona centrală și vom descoperi de ce oraşul care uneşte trei râuri: Ottawa, Rideau şi Gatineau, se bucura de un un farmec aparte în rândul capitalelor lumii.
Opțional, împreună cu însoțitorul de grup, putem alege să vizităm și Muzeul Canadian de Istorie - cel mai vizitat muzeu din Canada care deține o valoarea inestimabilă prin exponatele sale unice care cuprind peste 20,000 de ani din existența omului în peste 25,000 de metri pătrați și care se face remarcată prin structura spectaculoasă a cladirii, fiind o adevarată bijuterie arhitecturală. 

Seara, vom participa la un show de sunet și lumini spectaculos la Parlament, oferit de parlamentul Canadei (în cazul în care se va ține în aceasta zi și în această perioadă a anului). 

Cazare la hotel Novotel Ottawa 4* sau similar. 

Hotelul este excelent pozitionat in Ottawa, la cateva minute de parlamentul Canadei.


Ziua 11: 24 mai Ottawa - vizita Parlamentul Canadei

Vom avea inclusă în program o vizită cu ghid local specializat la Parlament.

Clădirea impunătoare a Parlamentului Canadei, are un interior la fel de măreț precum exteriorul și își etalează arcadele gotice impunătoare, holurile înalte, pavate în marmură, precum și o superba bibliotecă, concepută încă de la ridicarea construcției. Situată la capătul Salonului de Onoare, ce separă cele două Camere ale Parlamentului canadian, minunata bibliotecă, lucrată în lemn de cireș, stejar și nuc, găzduiește volume semnificative din diferite perioade istorice. În centru se află statuia, în marmură albă, a Reginei Victoria. Biblioteca a scăpat ca prin minune din incendiul din anul 1916, ce a cuprins partea de centru a clădirii Parlamentului, inclusiv sălile de lectură, fiind cruțate astfel miile de volume de neînlocuit. 
Nota: Cladirea principala se află în renovare și depinde de Parlamentul Canadei dacă Biblioteca se poate vizita
​​​​​​
Cazare la hotel Novotel Ottawa 4* sau similar. Ziua 12: 25 mai - Montreal

Astăzi avem transferul hotel-gara si apoi transportul cu trenul: Ottawa - Montreal.
Sosire Montreal si transfer inclus gara-hotel.

Împreuna cu însoțitorul de grup vom face un tur pietonal al centrului vechi al orasului Montreal, unde se află nenumărate restaurante, cafenele, magazine, unde vom vedea portul superb, plin de ambarcațiuni minunate, sediul primăriei, precum și splendida Catedrala Notre Dame (din exterior).

Bazilica Notre-Dame este o biserică în centrul vechi al orașului, construită în anul 1672 și în anul 1829 i-a fost dedicată Maicii Domnului. Bazilica are cea mai suprinzătoare și fascinantă arhitectură dintre toate bazilicile ce se găsesc în Montreal, cât și în întreaga Canada și de aceea milioane de turiști o vizitează anual. Exteriorul bazilicii este de o impozanță supremă, dar interiorul înlatură orice dubiu legat de lipsa de frumusețe a bisericii, căci sunt folosite culori deosebite și sunt sute de statuete cioplite și vitralii de excepție ce surprind momente nu doar religioase, ci și din istoria orașului.

Cazare la hotel Best Western Plus Hotel Montreal 4*, Montreal sau similar. 


Ziua 13-14: 26 - 27 mai Montreal - București


Timp liber la dispoziție pentru a ne bucura de superbul oraș multicultural Montreal, apoi avem transferul la aeroport pentru zborul Montreal-București. Orele de zbor sunt afisate la sectiunea "zboruri".

Nota: doar 2 locuri disponibile la tariful afisat.

Nota: avem disponibil partaj doamna, invitam o doamna sa se inscrie fara supliment de single.

Nota: avem disponibil partaj domn, invitam un domn sa se inscrie fara supliment de single.

Va multumim frumos pentru rezervari!


New York
Tempo by Hilton Times Square sau similar 4
Dubla standard
Washington DC
YOTEL Washington DC​​​​​​​ / similar 4
Dubla standard
zona Toronto
Holiday Inn Toronto Downtown Centre sau similar 4
Dubla Standard
Ottawa
Novotel Ottawa sau similar 4
Dubla Standard
Montreal
Best Western Plus Hotel Montreal sau similar 4
Dubla Standard
Bucuresti Amsterdam
06:15 14.05.2024 08:05 14.05.2024

KLM
Amsterdam New York
13:25 14.05.2024 15:25 14.05.2024

KLM
Washington DC Toronto
12:15 20.05.2024 13:45 20.05.2024

Porter Airlines
Montreal Paris
19:00 26.05.2024 08:00 27.05.2024

Air France
Paris Bucuresti
10:05 27.05.2024 14:00 27.05.2024

Air France
Orele de zbor sunt ore locale. Pot interveni modificari din partea companiei aeriene.

3350€/pers. taxe incluse

La confirmare se achita avans 50%
Servicii incluse:

 • Taxe aeroport;
 • Asistenta și traducere din partea însoțitorului de grup la obiectivele turistice din program
 • Zboruri internaționale Bucuresti -New York (în conexiune);
 • Zboruri internationale Montreal -Bucuresti (în conexiune);
 • Zbor Washington DC - Toronto
 • 12 nopți cazare în SUA si Canada din care:
 • 3 nopți cazare în New York la hotel 4*;
 • 3 nopți cazare în Washington DC la hotel 4*;
 • 3 nopți cazare zona Toronto la hotel 4*;
 • Cazare 2 nopți Ottawa ;
 • Cazare 1 noapte Montreal;
 • Transfer aeroport-hotel in New York;
 • Croazieră la Statuia Libertatii si Ellis Island;
 • Transfer New York-Philadelphia cu autocar local;
 • Transfer Philadelphia-Washington cu autocar local
 • Transfer hotel - aeroport in Washington
 • Transfer aeroport-hotel in Toronto
 • Transfer hotel - aeroport in Montreal
 • Tur de oraș în New York pietonal cu ghid local specializat și însoțitorul de grup;
 • Tur Philadelphia-zona centrala, cu însoțitorul de grup;
 • Vizită: Muzeul Spațiului, Muzeul Holocaustului, Muzeul de Istorie Naturală;
 • Tur de oraș Washington DC pietonal cu însoțitorul de grup;
 • Excursie la Cascada Niagara;
 • Croaziera Cascada Niagara;
 • Tur oraș panoramic Toronto cu autocarul (ghid specializat) ;
 • Bilet tren Toronto - Ottawa și Ottawa - Montreal;
 • Transfer gara-hotel in Ottawa;
 • Transfer hotel-gara in Ottawa;
 • Transfer gară-hotel Montreal;
 • Tur pietonal cu însoțitorul de grup în Ottawa și în Montreal;
 • Bagaj de cală de 23 kg/pers. si Bagaj de mana de 12 kg/pers;

Nu sunt incluse:

 • Taxa viza SUA (daca e cazul);
 • Taxă procesare viză SUA: 50€/pers., dacă e cazul
 • Taxă viză Canada și procesare: 50€/pers., dacă e cazul
 • Taxă de oraș/resort-dacă e cazul;
 • Excursiile opționale;
 • Mesele din timpul excursiei: mic dejun zilnic - se poate merge cu insotitorul de grup, cost estimat 20 usd de persoana pentru un mic dejun
 • Bacșiș șoferi/ghizi: 50 usd/pe toata durata excursiei.
 • Asigurare medicală și storno

Observatii:

 • Compania aeriană și orarul de zbor sunt în curs de confirmare!
 • Se poate opta pentru cazare la hoteluri de 5* cu achitarea diferenței corespunzătoare!
 • Oferta este valabilă în limita locurilor disponibile la acest tarif!
 • Supliment cazare camera SINGLE 895 euro pe toata durata excursiei. Necesită verificare la momentul solicitării.