Croaziera CANADA-SUA !

Croaziera Vancouver - Victoria - San Francisco - Catalina Island - Los Angeles !

20 septembrie 01 octombrie 2024

CROAZIERE
GRUPURI ORGANIZATE

Plecare din Bucuresti


Descoperă splendoarea coastei de vest a Americii de Nord !

Petrece clipe unice într-o croazieră fabuloasă în Canada și Statele Unite ale Americii, croaziera de grup organizat: 12 zile, 10 nopti cazare, toamna, în cea mai frumoasă perioadă a anului de pe coasta de vest a Americii de Nord. 

Vei ajunge in Vancouver - oras spectaculos, unde o să ai o zi la dispoziție pentru a-l descoperi, urmând îmbarcarea pe vasul de croaziera Brilliance of the Seas 4* cu destinatia Los Angeles : Victoria, San Francisco, Catalina Island și debarcarea în Los Angeles, California.  

Vei admira peisaje unice in lume si te vei bucura de servicii de o calitate deosebita la bordul vasului marca Royal Carribean!
 


Ziua 1: 20 Septembrie Zbor Bucuresti - Vancouver


Astăzi o să aveți zborul București - Vancouver, in conexiune. Pentru confortul dumneavoastra, am ales ore de zbor excelente!

La sosire în Vancouver o să aveți transferul de la aeroport la hotel.

Cazare Century Plaza Hotel & Spa Vancouver 3* sau similar.


Ziua 2: 21 Septembrie Vancouver

Vancouver este cunoscut ca cel mai mare oraș din provincia Columbia Britanică în Canada, dar nu și capitala acesteia.  Vancouver a fost desemnat de mai multe ori ca orașul cu cel mai bun nivel de trai din lume și unul dintre cele mai curate orașe din lume. Situat pe o peninsulă, Vancouver este înconjurat de munți maiestuoși, împreună cu păduri tropicale glorioase, oferind un contrast incredibil cu zgârie-norii moderni ai orașului însuși.

Astăzi, vă puteți bucura de frumusețea acestui oraș plimbându-vă prin Stanley Park sau opțional puteți merge într-un tur de jumătate de zi al atracțiilor orașului. Unde veți trece pe lângă Stanley Park, Gastown și China Town. Aveți oportunitatea să vă plimbați prin tarabele de mâncare din Granville Island Public Market și să obțineți vederi minunate ale orașului de la punctele de observație precum Prospect Point. Aflați despre istoria, arhitectura și cultura Vancouverului dintr-un ghid informativ.

Cazare Century Plaza Hotel & Spa Vancouver 3* sau similar.


Ziua 3: 22 Septembrie - îmbarcare pe vasul de croaziera Brilliance of the Seas!

Astazi aveți transferul de la hotel la vasul de croaziera, unde va avea loc îmbarcarea pe vasul de croaziera Brilliance of the Seas 4*.

Fără îndoială, divertismentul de activități la bordul vasului nu lipsește. La bord aveți o multitudine de modalitati de a ne crea amintiri de neuitat. Jocurile de mini glof, cursurile de latino, piscina Solarium exclusiv pentru aduți, Cazinoul Royale, experientele culinare de exceptie si activitati diverse fac ca momentele de la bord sa fie uimitoare. 

Cazare vas de croaziera Brilliance of the Seas 4*, pensiune completa 


Ziua 4: 23 Septembrie - Victoria, British Columbia


Astazi vasul va ajunge in Victoria , Columbia Britanică unde va sta ancorat de la ora 07:00 pana la ora 16:00.

​​​​​Victoria este capitala provinciei canadiane British Columbia, în vârful sudic al insulei Vancouver, în largul coastei Pacificului Canadei. Victoria este renumită pentru bogata sa istorie colonială, fauna sălbatică incredibilă și scena culturală vibrantă. Poreclit Orașul Grădinilor, găzduiește o multitudine de spații verzi deschise, unde vizitatorii și localnicii se pot relaxa. Beacon Hill Park și Abkhazi Garden sunt 2 din cele mai faimoase parcuri ale orașului. 

Puteți face opțional, o excursie. Cu un ghid privat, călătoriți într-o dubă de lux și descoperiți atracțiile orașului, inclusiv Inner Harbour, unde puteți suprinde spectaculoasele clădiri ale Parlamentului și rafinatul Empress Hotel, urmând să faceți o plimbare pe lângă Chinatown, Castelul Craigdorrach și Fisherman's Wharf

Cazare vas de croaziera Brilliance of the Seas 4*, pensiune completa 


Ziua 5 : 24 Septembrie 2024 Navigare in Apele Pacificului.


Navigare in apele Pacificului la bordul vasului de croaziera Brilliance of the Seas 4*.

Va veti bucura de relaxare si voie buna in timp ce admirati vastitatea Oceanului, apusurile minunate si serile pline de viata de pe vasul de croaziera. 

Pensiune completa.
 


Ziua 6-7: 25-26 Septembrie - San Francisco, California

Astăzi vasul de croazieră va ajunge în San Francisco, urmând să fie ancorat de la ora 9:30 pana a doua zi la ora 15:00. Pensiune completa.

San Francisco
este un oras fermecator, situat pe colinele din jurul unui estuar. Plin de istorie si cultura, orașul ofera cate ceva pentru fiecare dintre noi. Desi orasul e relativ mic din punct de vedere geografic - 49 de mile patrate - este plin cu lucruri foarte interesante de vazut si de experimentat, fie ca stai cateva zile sau saptamani intregi. Casa celebrului Golden Gate Bridge, a vestitului Alcatraz - inchisoarea de maxima securitate, a tramvaielor vechi care inca opereaza, a restaurantelor de talie mondiala precum si numeroasele cluburi cu muzica live de la rock pana la jazz & blue, San Francisco este un oras care va ramane timp indelungat in inima ta!

Având 2 zile la dispoziție, nu aveți decât să descoperiți locurile misterioase ale orașului. 

Puteți face optional, o excursie. Va recomandam excursia la Muir Woods si Alcatraz

La Muir Woods veti explora copacii gigantici de sequoia. Această pădure veche găzduiește unii dintre cei mai vechi și mai înalți copaci ai planetei, pe care îi puteți admira în toată splendoarea lor în timp ce va veti plimba de-a lungul cărărilor umbrite.

Veți trece peste Golden Gate Bridge și vă veți imbarca de la debarcaderul 33 pe ferryboat’ul ce vă va duce la Alcatraz, prin Golful San Francisco. Odata ajunsi aici, vă veți pune castile primite pentru a asculta turul audio si a afla povestea celor mai cunoscuti infractori inchisi aici.

Cazare vas de croaziera Brilliance of the Seas 4*, pensiune completa Ziua 8: 27 Septembrie - Catalina Island, California

In Catalina Island vasul va fi ancorat de la 11:00 pana la ora 17:00. 

Catalina Island este un loc cunoscut pentru fauna sălbatică, scufundări, orașe de coastă fermecătoare și Muntele Orizaba, cel mai înalt vârf al său. 

Aici aveți oportunitatea de a vă petrece ziua pe vasul Brilliance of the Seas 4* sau opțional vă propunem un tur ghidat cu mașina de golf la Avalon. Veți vedea repere precum Cazinoul Catalina, veți vizita Pebbly Beach, veți admira Memorialul Wrigley, Grădina Botanică și multe altele.

Cazare vas de croaziera Brilliance of the Seas 4*, pensiune completa 

 


Ziua 9-10 : 28-29 Septembrie - Los Angeles, California


Azi vasul de croazieră va ajunge în faimosul  Los Angeles, unde va fi ancorat la ora 07:00. Serviți micul dejun, savurați cafeaua, apoi o să aveți formalitatile de debarcare de pe vas.  După debarcare veti avea inclus transferul la hotel in Los Angeles pentru cazare.


Los Angeles, supranumit “Orasul Ingerilor” este recunoscut in toata lumea pentru clima mediteraneana, diversitatea etnica, intinderea vasta a metropolei si centrul industriei americane de divertisment! Un oras cu adevarat global cu o economie diversa de la divertisment, cultura, media si moda pana la tehnologie, medicina, sporturi si cercetari stiintifice, se afla in topul oraselor cu putere economica globala.

LA-ul este caminul celebrului Hollywood - centrul industriei de film american - care a imortalizat pe marele ecrane locuri precum Beverly HillsSunset Boulevard, Rodeo Drive, Santa Monica & Venice Beach si nenumarate altele; majoritatea locurilor pe care le vom vedea au fost mai mult sau mai putin introduse lumii printr-un film sau altul! Viata de noapte este la fel de colorata precum personalitatile care locuiesc in acest oras mirific, de la restaurantele cu bucatarii internationale pana la barurile exceptionale - preferate de locuitori mai mult decat cluburile.

Puteti sa vizitati și Beverly Hills unde veți vedea casele starurilor americane. Veti vedea conacele minunate si cluburile de noapte renumite de pe Sunset Strip (Whiskey A-Go-Go, Viper Room, Roxy, si Chateau Marmont) si va veti putea plimba pe cea mai scumpa strada de cumparaturi din America - Rodeo Drive.

Daca doriti, puteti alege, optional, sa mergeti la Universal Studios sau să mergeți într-o drumeție distractivă care cuprinde Griffith Park, cartierul Hollywood Hills și semnul Hollywood care oferă vederi ale Burbank, Valea San Fernando și întregul Los Angeles. Nici o excursie în "Orasul Îngerilor" nu este completă fara o poza cu acest simbol memorabil.

Cazare CitizenM Los Angeles Downtown 4* sau similar.
Ziua 11-12: 30 Septembrie-01 Octombrie Los Angeles-Bucuresti

In 30 septembrie 2024 vă bucurați de ultimele momente in Los Angeles.

Astăzi este ultima zi aici, urmând să aveți transferul de la hotel la aeroport pentru imbarcare pe zborul Los Angeles - Bucuresti (in conexiune) cu aterizare în data de 02 octombrie 2024, la ora 00:05.

Nota: doar 9 locuri disponibile la tariful afișat!

Avem disponibil si partaj doamna, invitam o doamna sa se inscrie fara supliment de single!


See you again SUA! 


Vancouver
Century Plaza Hotel & Spa Vancouver sau similar 3
Dubla standard
Croaziera
Brilliance of the Seas 4
Cabina interioara, pensiune completa
Los Angeles
CitizenM Los Angeles Downtown sau similar 4
Dubla standart
Bucuresti Paris
06:30 20.09.2024 08:45 20.09.2024

Air France
Paris Vancouver
10:20 20.03.2024 11:10 20.09.2024

Air France
Los Angeles Paris
18:30 30.09.2024 14:20 01.10.2024

Air France
Paris Bucuresti
20:10 01.10.2024 00:05 02.10.2024

Air France
Orele de zbor sunt ore locale. Pot interveni modificari din partea companiei aeriene.

2690€/pers. taxe incluse

La confirmare se achita avans 30%.
Servicii incluse:

 • Taxe aeroport
 • Zbor International Bucuresti - Vancouver (in conexiune)
 • Zbor International Los Angeles -Bucuresti (in conexiune)
 • Taxe portuare
 • Transfer aeroport - hotel in Vancouver
 • Transfer hotel Vancouver - port
 • 10 nopți cazare din care:
 • - 2 nopți cazare în Vancouver la hotel 3*
 • - 6 nopți cazare pe vasul de croaziera Brilliance of the Seas 4*
 • - 2 nopți cazare în Los Angeles 4*
 • Pensiune completa pe durata croazierei dupa cum urmeaza :
 • -mic dejun zilnic pe vasul de croaziera
 • -pranz zilnic pe vasul de croaziera
 • -cina zilnica pe vasul de croaziera
 • Bauturile incluse la bordul vasului de croaziera sunt:
 • -apa la carafa
 • -ceai
 • -limonada
 • -cafea standard simpla
 • -sucuri la dozator
 • Transfer port - hotel Los Angeles
 • Transfer de la hotel - aeroport Los Angeles
 • Pe zborurile internationale aveti incluse :
 • 1 bagaj de mana/persoana cu dimensiunile 55 x 40 x 23 cm si o greutate maxima de 8 kg
 • 1 bagaj de cala 23 kg/persoana, ca dimensiuni trebuie sa se incadreze in 158 cm (înălţime + lungime + lăţime)

Nu sunt incluse:

 • Taxa viza SUA (daca e cazul)
 • Taxa asistenta si procesare viza SUA: 50 euro/persoana (daca e cazul)
 • Taxă viză Canada și procesare: 50€/persoana (dacă e cazul)
 • Excursiile optionale, Hotel fee/city tax, asigurare medicala si storno
 • Bacsis pe vasul de croaziera

Observatii:

 • Oferta este valabila in limita locurilor disponibile la acest tarif!
 • Va rugam sa va asigurati ca pasaportul este valabil cel putin 6 luni de la data returului din tara de destinatie.
 • Compania aeriana si orarul zborurilor pot suferi modificari.
 • Supliment cabina exterioara cu hublou: 110 euro/persoana pe intreaga durata a croazierei.
 • Supliment cabina cu balcon: 350 euro/persoana pe intreaga durata a croazierei.
 • Supliment cazare SINGLE 970 euro pe toata durata excursiei (cazare in cabina interioara)