Insulele Azore - paradisul verde din Oceanul Atlantic

Arhipelagul Azore - insula São Miguel, sejur de vis - 8 zile, hotel 4*

19 26 octombrie 2020

Sejururi exotice Oferte Speciale


Răsfață-ți trupul și sufletul în paradisul verde din mijlocul Oceanului Atlantic!


Insulele Azore sunt încă un Paradis retras al Europei. Arhipelagul se află în largul coastei de vest a Portugaliei, la aproximativ 1500 de km în mijlocul Oceanului Atlantic și găzduiește 9 insule de origine vulcanică (vulcanii sunt stinși, nicio erupție nu a avut loc de când Azore au fost colonizate de portughezi în secolul al XV-lea).
 
Insula São Miguel este cea mai mare și cea mai populată insulă din arhipelagul portughez, cu toate că este o insulă mică, lunguiață, de aproape 60 de km lungime și doar 8-15 km lățime, cu o populație totală de doar 140.000 de locuitori.

Regiunea este splendidă și insula a rămas unul dintre puținele locuri din Europa unde oamenii își păstrează liniștiți obiceiurile și rădăcinile întregi. Aici vă veți putea deconecta de agitația vieții cotidiene și vă veți bucura de frumusețile naturale de pe insulă fară prea multă agitație în jur. Pe insulă veți descoperi o combinație de ape termale naturale, lacuri uimitoare, plaje cu nisip fin, dealuri verzi și câmpii, toate cu vedere spre apele de safir ale Oceanului Atlantic.
 
Azore este locul perfect unde te duci să te încarci cu energia pozitivă, să te bucuri de natură și de peisajele care iți taie răsuflarea!
 
Drumeții și plimbări în natură din plin. Vegetație luxuriantă, cascade, grote, lacuri, lagune ascunse în pădure, singurele plantații de ceai din Europa, turcoazul de nedescris al Atlanticului.
 
Vă așteaptă zile minunate de relaxare la hotel 4* pe insula São Miguel din arhipelagul Azore!Ziua 1: 19 octombrie București – Insulele Azore


Astăzi aveți zborul București - Ponta Delgada din insula São Miguel, în conexiune. Detalii regăsiți mai jos, la secțiunea „Zboruri”.
 
La sosire în capitala insulei São Miguel din arhipelagul Azore, aveți transfer de la aeroport la hotel.
 
Cazare la hotelul ales din opțiunile de la secțiunea "Cazare", cu mic dejun inclus, pentru 7 nopți.


Ziua 2-7: 20-25 octombrie – Relaxare în Grădina Botanică a Atlanticului!Bem-vindo a São Miguel, insulă ce reprezintă un adevărat spectacol de culoare: şoselele sunt încadrate de tufe de flori de toate culorile, arbori şi arbuşti tropicali, iar lacurile termale creează imaginea unui spaţiu de poveste cu adevărat fascinant.
 
Ponta Delgada este capitala insulei, un orășel specific portughez care impresionează prin urmele arhitecturii coloniale, străduțele înguste, cu piatră cubică și prin centrul istoric de o frumusețe aparte. Puteți savura o cafea sau un pahar de vin specific zonei în cafenelele cochete, restaurantele și terasele întâlnite la tot pasul.
 
Ribeira Grande este al doilea oraș ca dimensiune de pe Insula São Miguel, cunoscut mai ales pentru plajele perfecte pentru practicarea surfingului.
 
Locuitorii insulei sunt oameni amabili şi muncitori, la fel ca portughezii. Aceştia sunt conştienţi de valoarea adusă de turism economiei locale şi prin urmare, tratează turiştii cu cel mai mare respect.
 
Este important de menționat că religia este un element definitoriu în viața locuitorilor din São Miguel, bisericile ocupă locul central chiar şi în cele mai mici comunităţi urbane, festivalurile religioase sunt de o mare însemnătate în viaţa liniștită a insulei, casele au pe pereţii exteriori diferite scene biblice, magazinele ce comercializează obiecte de natură religioasă se găsesc la tot pasul în micuţa capitală Ponta Delgada, iar aeroportul insulei poartă numele Papei Ioan Paul al II-lea.


FRUMUSEŢEA PURĂ, SIMPLĂ ŞI NEALTERATĂ A NATURII!

Impresionante sunt cascadele acestei insule și localitățile cu izvoare termale, inclusiv unele cu apă de 40 de grade în care se poate înota.
 
Natura vulcanică a insulei a influenţat întreg peisajul astfel încât plajele acestei insule cu nisip negru vă vor duce cu gândul la scenele din Game of Thrones sau Lord of The Rings.
 
Regiunea Furnas a insulei este un loc uimitor și unic. Aici locuitorii gătesc o specialitate culinară în găuri făcute direct în pământ, la căldura termală vulcanică. În fiecare dimineață pun mâncare în pământ - coaste de porc, vită, pui, cârnați negri tradiționali, plus legume precum cartofi, varză și altele. Mâncarea este sigilată în vase mari de inox, bine astupate, și se lasă la gătit pentru aproximativ 6 ore la o adâncime de 1-2 metri. La ora prânzului, reprezentanții restaurantelor vin și extrag vasele cu mâncare, pe care apoi o vor servi clienților în localurile din Furnas. Veți vedea numeroase mașini încârcând oalele și plecând spre oraș, așa că vă recomandăm să vă îndreptați și dumneavoastră spre masă.

Mâncarea în Azore este delicioasă. Nu există masă în Azore fară brânzaturi specifice sau fripturi de vită excelent gătite.

Pe insulă, în apropiere de localitatea Porto Formoso,  puteți vizita una din cele două plantații de ceai, singurele din Europa – unde puteți degusta diferite tipuri de ceaiuri și de unde puteți alege cadouri de acest fel pentru cei de acasă. Sau puteți vizita sera de ananas Arruda din Faja de Baixo. Insulele Azore reprezintă unicul loc în lume în care ananasul crește în sere, lucru care îi și dă un gust distinct față de celelalte specii de ananas.
 
Parcul Terra Nostra - o experiență de neratat. Aici te poți bucura de peisaj și de atmosfera liniștită. Pe lângă parcul ca o adevărată gradină botanică ce inconjoara vila, atracția principală este lacul cu apă termală feroasă.
 

Vă recomandăm să vă opriți și la Caldeira Velha, un alt loc pentru cei care vor o baie caldă în mijlocul naturii. Pe un drum spre vârful muntelui se găsește această zonă unde, după câteva minute de mers pe o potecă de pădure, ajungi la două piscine naturale.
 
Prima, cea mai frumoasă, este alimentată chiar de o micuță cascadă. Are dimensiunea unei piscine și este bine amenajată pentru acces, inclusiv cu cabine pentru schimbat lângă ea. Este un loc superb, iar apa termală are o temperatură de aproximativ 27 de grade Celsius.
 
A doua piscină arată ca un jacuzzi mare, cu apă mai caldă, de 35-36 grade Celsius.
 
São Miguel are izvoare termale chiar și la buza oceanului. Poți să te bălăcești astfel la 35-40 de grade celsius, la reflux, în Oceanul Atlantic. Așa că vă recomandăm să nu plecați în nicio zi de la cazare fară costumul de baie la voi.

Dacă vreți să vizitați celelalte insule ale arhipelagului, puteți lua ferrboturile care circulă între insule din mai până la sfârșitul lunii septembrie. Biletele sunt mai ieftine decât avionul dar cursele sunt programate doar în anumite zile.

Ziua 8: 26 octombrie Insulele Azore – București

Astăzi aveți programat zborul pentru sosirea în țară, în conexiune. Detalii regăsiți mai jos, la secțiunea Zboruri.
 
La revedere, Azore! A fost o încântare!

Nota: Se poate extinde sejurul sau se poate alege o altă perioadă a călătoriei, în funcție de preferințele dumneavoastră, însă necesită reverificare preț.


Pret Cazare

1000€
Reducere -250€
750€
/pers. taxe incluse

Locatie Denumire Nr. stele Tip camera
São Miguel - Azore Do Mar 4* Dubla standard - mic dejun inclus

1100€
Reducere -250€
850€
/pers. taxe incluse

Locatie Denumire Nr. stele Tip camera
São Miguel - Azore Antillia Hotel 4* Double standard - mic dejun inclus

1170€
Reducere -250€
920€
/pers. taxe incluse

Locatie Denumire Nr. stele Tip camera
São Miguel - Azore The Lince Nordeste Country and Nature Hotel 4* Double standard - mic dejun inclus

1210€
Reducere -250€
960€
/pers. taxe incluse

Locatie Denumire Nr. stele Tip camera
São Miguel - Azore Pestana Bahia Praia Nature & Beach Resort 4* Double sea view - mic dejun inclus
Ruta Data decolarii Data aterizarii Companie
Bucuresti -> Roma 10:15 19.10.2020 11:25 19.10.2020 Tarom
Roma -> Lisabona 14:05 19.10.2020 16:15 19.10.2020 TAP Portugal
Lisabona -> Ponta Delgada 17:05 19.10.2020 18:25 19.10.2020 TAP Portugal
Ponta Delgada -> Lisabona 07:30 26.10.2020 10:45 26.10.2020 TAP Portugal
Lisabona -> Frankfurt 12:55 26.10.2020 17:05 26.10.2020 TAP Portugal
Frankfurt -> Bucuresti 20:30 26.10.2020 23:50 26.10.2020
Orele de zbor sunt ore locale. Pot interveni modificari din partea companiei aeriene.

De la 1000€ Reducere -250€
750€
/pers. taxe incluse

Servicii incluse:

 • Taxe aeroport
 • Bilete avion zboruri internationale: Bucuresti-Azore (in conexiune)
 • Bilete avion zboruri internationale: Azore-Bucuresti (in conexiune)
 • Transfer aeroport - hotel in Azore
 • 7 nopti cazare la hotel 4* in Azore
 • Mic dejun zilnic in Azore
 • Transfer hotel - aeroport in Azore
 • Bagaj de cala de 23 kg
 • Bagaj de mana de 8 kg
 • BONUS: Asigurare medicala pe durata excursiei si storno inainte de plecare, include clauza Covid-19- numai pentru rezervari NOI.

Nu sunt incluse:

 • Excursii optionale

Observatii:

 • Oferta este valabila in limita locurilor disponibile la tariful afisat!
 • Compania aeriana si orele de zbor pot suferi modificari.
 • Nu este necesara viza.
 • Pașaportul și cartea de identitate trebuie să fie în termen de valabilitate
 • Nota: pentru rezervari last-minute cu mai putin de 30 zile pana la plecare beneficiati de asigurare bonus numai daca se achita avansul in ziua confirmarii.