Sejur SUA - NEW YORK la superlativ, toamna pe 5th Avenue, cazare Manhattan!

Enjoy New York- hoteluri in Manhattan.

06 13 septembrie 2024

OFERTE SPECIALE

Plecare din București


Bucura-te de atmosfera cosmopolită unica a New York-ului !


NEW YORK - cea mai cunoscută și mai fotografiată metropola din lume, este supranumită și "Orașul care nu doarme niciodată" sau "The Big Apple".

Toamna pe 5th Avenue este o experiență de viață superbă!

Are o populație de peste 20 milioane de locuitori-fiind cel mai mare oraș din lume, iar anual, este vizitat de peste 65 de milioane de turiști.

Este cel mai important centru financiar, industrial și cultural al Statelor Unite.

Atmosfera New York-ului nu o vei intalni în nicio altă metropolă. Este un amalgam cultural fascinant și vei vedea asta mai ales in Times Square - aici auzi toate limbile din lume și vezi oameni de toate naționalitățile! Indiferent dacă ai mai fost în New York sau nu, arhitectura sa și mulțimea de zgârie nori te vor impresiona de fiecare dată! 

Și pentru că noi ne dorim să iți îndeplimim dorințele, New York nu mai este o destinaţie la care doar să visezi. Trebuie doar să iți faci repede bagajul!


Ziua 1: 06 septembrie București - New York

În această dimineață aveți zborul București - New York, în conexiune. Am ales zboruri excelente, cu escale scurte, special pentru confortul dumneavoastra!

Cazarea la hotelul ales de la sectiunea "Cazare".

Indiferent ce hotel veti alege, VETI STA IN INIMA ORASULUI NEW YORK: MANHATTAN!

Am ales hoteluri bine pozitionate in Manhattan, aproape de majoritatea obiectivelor turistice si Times Square, Empire State Building.

Avantajul de a sta în Manhattan este foarte important deoarece pe lângă faptul că este cel mai frumos district al New York-ului, va ajuta sa explorați orașul în ritmul propriu.

Ziua 2-6: 07-11 septembrie: New York - Explore & Enjoy

Bucurați-vă de tot ce vă oferă acest oras magic! Recomandăm să vedeți Manhattanul la pas, pentru că spectacolul străzilor, al parcurilor, pieţelor şi zgârie norilor face farmecul acestui oraş, în care adesea te trezeşti mergând umăr la umăr pe stradă cu sute de alţi oameni.

Fiecare obiectiv turistic are istoria lui fascinantă. Străzile sunt împânzite de magazine, restaurantante multiculturale, chioşcuri cu mâncare stradală, mii de taxiuri galbene, biciclişti, tineri pe skateboarduri. New Yorkul are destul de puţin din America tradiţională şi e un amalgam de culturi şi naţionalităţi, ce vibrează în fiecare moment şi pare lipsit de orice prejudecăţi. 

Puteți începe cu World Trade Center şi celebra Wall Street, unde e bursa din New York, dar şi reşedinţa fostului preşedinte Donald Trump. În apropiere este Battery Park, locul de îmbarcare către Statuia Libertăţii, unul dintre simbolurile Americii. Aceasta se află pe Liberty Island, unde se ajunge cu feribotul.

O vizita la Empire State Building este obligatorie, unde poti vedea panorama New Yorkului de la ultimul etaj. A fost cea mai înaltă clădire din lume între 1931 şi 1970!

Central Park, unul dintre cele mai frumoase parcuri din lume -  este imens şi e locul favorit de plimbări şi picnic pentru toţi new yorkezii. Adună anual în jur de 40 de milioane de vizitatori. E străjuit de copaci imenşi, alei pietonale, piste pentru biciclete, restaurante şi terase, lacuri cu sau fără bărci, are şi un castel, o grădină botanică şi una zoologică, mici ca dimensiuni, şi un monument dedicat lui John Lennon, unde se adună nostalgicii erei Beatlesilor, îmbrăcaţi tot cu pantaloni evazaţi, tricouri strâmte şi purtând bentiţe pe cap. O plimbare prin Central Park poate dura câteva ore bune.

Lângă parc se afla Metropolitan Museum, Guggenheim Museum şi Museum of the City of New York, iar pe latura de vest American Museum of Natural History. 

In zona de sud a Manhattanului se află şi Brooklyn Bridge, pe care se poate merge şi la pas, accesul fiind din zona City Hall, unde e primăria oraşului. Celebrul pod, care a inspirat realizarea multor filme, face legătura între cartierul principal al oraşului şi Brooklyn

Neaparat trebuie sa ajungeti si in Times Square, cel mai luminat si aglomerat loc de oraş. Zeci de reclame uriaşe şi orbitoare crează o atmosferă specială, la intersecţia străzii 42 cu Broadway. E locul în care se adună aproape un milion de oameni la trecerea dintre ani, pentru a savura focurile de artificii.

Nu trebuie sa ratati cartierele populare ale New York-ului: Chinatown, cartierul chinezilor care si-au pus amprenta culturala în magazinele şi restaurantele tradiţionale; Little Italy, zona pizzeriilor şi restaurantelor italiene, cu gălăgie, paste, pizza şi vinuri bune, ceva mai încolo Soho, cartierul galeriilor de artă din New York, Greenwich Village, zona boemă, Union Square, uriaşa piata în care vânzători ambulanţi, jucători de şah, tineri budişti definesc un amestec cultural impresionant.

Cazare la hotelul ales de la sectiunea "Cazare".


Ziua 7-8: 12-13 septembrie New York - București

Astazi o să va bucurați de ultimele ore in New York, urmând ca seara să aveti zborul New York - București, în conexiune.  O să aterizați pe aeroportul din Otopeni în data de 13 septembrie. 

Orarul de zbor il aveti mai jos, la sectiunea "Zboruri".

Va multumim frumos!


 


1790€/pers. taxe incluse

New York - Manhattan
Candlewood Suites New York City sau similar 3
Double Room

1990€/pers. taxe incluse

New York - Manhattan
Park Central Hotel New York sau similar 4
Double Room

2050€/pers. taxe incluse

New York - Manhattan
Hampton Inn Manhattan Chelsea sau similar 3
Double Room

2150€/pers. taxe incluse

New York - Manhattan
DoubleTree by Hilton Times Square South / similar 4
Double Room
București Amsterdam
06:15 06.09.2024 08:05 06.09.2024

KLM
Amsterdam New York
13:25 06.09.2024 15:25 06.09.2024

KLM
New York Amsterdam
21:15 12.09.2024 10:30 13.09.2024

KLM
Amsterdam București
13:35 13.09.2024 17:20 13.09.2024

KLM
Orele de zbor sunt ore locale. Pot interveni modificari din partea companiei aeriene.

De la 1790€/pers. taxe incluse

La confirmare se achita avans 30% avans
Servicii incluse:

 • Taxe aeroport
 • Zboruri internaționale București - New York, in conexiune
 • Zboruri internationale New York - București, in conexiune
 • 6 nopți cazare hotel in New York - Manhattan
 • 1 bagaj de mana/persoana cu dimensiunile 55 x 35 x 25 cm si o greutate maxima de 8 kg
 • 1 bagaj de cala de 23 kg/persoana si ca dimensiuni trebuie sa se incadreze in 158 cm (înălţime + lungime + lăţime)

Nu sunt incluse:

 • Transferuri aeroport- hotel /retur
 • Early check-in si late check-out;
 • Taxa viza SUA (daca e cazul)
 • Taxa asistenta si procesare viza SUA 50€/pers, daca e cazul
 • Excursii optionale, Hotel fee/city tax - dacă e cazul
 • Asigurare medicala de calatorie si storno

Observatii:

 • Condițiile de călătorie se pot modifica oricând fără notificare prealabila
 • Oferta este valabila in limita locurilor disponibile la acest tarif!
 • Compania aeriana si orele de zbor pot suferi modificari.
 • Supliment cazare SINGLE Candlewood Suites New York City - 950 euro pe toata durata călătoriei.