Sejur exotic in Thailanda - Krabi

Krabi; 9 zile

18 26 noiembrie 2020

Sejururi exotice


Sejur de vis pe țărmurile Mării AndamanVine un moment când fiecare dintre dumneavoastră simțiți nevoia de “exotic”, un moment când v-ați dori ca toate peisajele cu plaje însorite la care tânjiți să devină o realitate prezentă și în viața dumneavoastră. Momente când v-ați dori să vă puteți teleporta măcar pentru câteva zile într-un paradis tropical … Ei bine, acest lucru va fi posibil dacă veți evada într-un astfel de loc, mai precis în Țara Zâmbetului, Thailanda, într-una dintre destinațiile ce reprezintă o sursă nesfârșită de fascinație pentru turiști, în Krabi. Veți avea răgazul să vă răsfățați într-un hotel situat pe malurile însorite ale Mării Andaman, să vă bucurați de tot ce vă înconjoară și să explorați fiecare colțișor al paradisului insulelor Thailandei și să vă întoarceți revigorați și relaxați!

Top Obiective turistice din programul Thailanda – Krabi:
Natură şi Peisaje:
Marea Andaman, Parcul Național Khao Nor Chu Chi, Piscina de Smaralad, Golful Phang Nga Bay, Insula Tup, Plaja Pranang, Peştera Princess, Insula Chiken, Insula Poda, Insulele Phi Phi, Insulele Bamboo, Tonsaz Baz, Peştera Viking, Golful Pi Leh

Artă şi arhitectură: Templul Tigrului

Experienţe şi Distracţii: excursie în Insula James Bond, excursie în junglă şi plimbare cu elefantul, turul celor patru insule, excursie în Insulele Phi Phi şi Bamboo


Ziua 1-2: 18-19 noiembrie: București - Phuket - Krabi


Plecare din București spre Phuket. Odată ce ați aterizat în Phuket și v-ați preluat bagajele, veţi fi transferaţi pentru cazare și relaxare la hotelul ales. 

Cazare în Krabi la hotelul ales. 


Ziua 3: 20 noiembrie: Krabi


Mic dejun.

Timp liber pentru plajă, odihnă, activităţi individuale sau opțional, excursie de o zi cu dejun inclus la Insula lui James Bond, situată la vest de coasta Thailandei, lângă Golful Phang Nga. Numele real al insulei este Ko Tapu, fiind de fapt un monolit de piatră, înalt de 20 de metri, care se află la aprox. 200 m distanţă faţă de o pereche de insuliţe numite Ko Khao Phingkan. Vă veți îmbarca în bărci rapide cu care vă veți îndrepta spre Ko Tapu unde veţi afla de ce aceste tărâmuri au fost alese pentru a fi folosite într-una din peliculele James Bond. Peisajul este greu de egalat cu oricare altul de pe pământ, iar de când a apărut filmul, Golful Phang Nga Bay, iniţial necunoscut lumii largi, a devenit o atracţie turistică în adevăratul sens al cuvântului. Veți explora apoi peșterile ascunse, unde veți putea admira interesantele forme ale stalactitelor și stalagmitelor. Vă veți deplasa apoi spre partea de nord a golfului, într-o zonă cu peisaje de o frumusețe rară, nealterate și aproape virgine, unde veți vedea lagune spectaculoase și păduri de mangrove. După un dejun tradițional veți pleca spre Koh Noak unde vă veți putea relaxa și înota.

Cazare în Krabi la hotelul ales. 


Ziua 4: 21 noiembrie: Krabi


Mic dejun.
Timp liber pentru plajă, odihnă, activităţi individuale sau opțional, excursie de o jumătate de zi - Turul celor 4 Insule, cu dejun picnic inclus. Veți avea ocazia să vedeți Insula Tup, o insulă tropicală, ideală pentru snorkeling. Va urma o oprire la Plaja Pranang accesibilă doar de pe apă, unde la o distanță de mers pe jos se află Peștera Princess. Timp liber pentru baie, plajă și explorări individuale. Următoarea oprire o veți face la Insula Chicken, denumită după forma stâncii calcaroase care iese din mare. Aici veți avea posibilitatea de a face snorkeling în apele bogate în corali. Ultima oprire se va face la Insula Poda, bijuterie a mării Andaman, cu plantații pitorești de bambus, dar și stânci maiestoase mărginite de plaje lungi și frumoase. 

Cazare în Krabi la hotelul ales. 


Ziua 5: 22 noiembrie: Krabi


Mic dejun.
În această zi veți avea timp liber pentru plajă, odihnă, activităţi individuale sau veți putea face opțional o excursie de neuitat, de o zi, cu dejun inclus la Insulele Phi Phi și Insula Bamboo. Vă veți îndrepta spre faimoasele insule Phi Phi care se află la o distanță de aprox. 45 de minute față de Krabi, pe care o veți parcurge rapid cu barca de mare viteză. Phi Phi este de fapt un arhipelag din Marea Andaman considerat a fi unul dintre cele mai frumoase din lume, ce face parte din Nopparattara - Koh Phi Phi National Park, o zonă abundentă în corali cu o viaţă marină uimitoare. Cu munţi și stânci de calcar, peșteri și plaje lungi de nisip alb, insulele reprezintă un „vis” tropical, înconjurat de ape limpezi de culoare verde și albastru, palmieri și vegetație luxuriantă. Timp liber în Tonsay Bay unde veți face o pauză pentru dejun, plajă și înot. Veți pleca apoi spre Peștera Viking unde veți face un tur al peșterei cu pereții decorați cu picturi străvechi, după care va urma vizita în Golful Pi Leh, o frumoasă lagună de o frumusețe desăvârșită, cu faleze de calcar înalte.

Cazare în Krabi la hotelul ales. 


Ziua 6-7: 23-24 noiembrie: Krabi


Mic dejun.

Timp liber la dispoziţie, ocazie de a descoperi cele mai frumoase atracţii naturale din zonă, plaje cu nisip alb, păduri de palmieri, ape turcoaz şi limpezi încât se pot vedea cu uşurinţă peştii şi recifurile de corali.

Cazare în Krabi la hotelul ales. 


Ziua 8-9: 25-26 noiembrie: Krabi - Phuket - București


Mic dejun.

De dimineață veri avea transferul la aeroport în Phuket pentru a vă îmbarca pe zborul inernațional în conexiune spre București. Aterizare noaptea în 26 noiembrie . 

Notă:
- La cerere se poate alege opțiune cu demipensiune, contracost
- La cerere se poate extinde perioada sejurului în Krabi sau în Phuket, contracost.
- La cerere se poate opta pentru alte excursii opționale


Pret Cazare

959€/pers. taxe incluse

Locatie Denumire Nr. stele Tip camera
Krabi Timber House Resort 3* Dubla sau Twin Standard

1060€/pers. taxe incluse

Locatie Denumire Nr. stele Tip camera
Krabi dusitD2 Ao Nang 4* Dubla sau Twin Standard

1290€/pers. taxe incluse

Locatie Denumire Nr. stele Tip camera
Krabi Bluesotel Smart Hotel 5* Dubla sau Twin Standard

1485€/pers. taxe incluse

Locatie Denumire Nr. stele Tip camera
Krabi Dusit Thani Krabi Beach Resort rt 5* Dubla sau Twin Standard
Ruta Data decolarii Data aterizarii Companie
Bucuresti -> Istambul 10:00 18.11.2020 12:35 18.11.2020
Istambul -> Phuket 20:30 18.11.2020 10:05 19.11.2020
Phuket -> Istambul 11:35 25.11.2020 18:45 25.11.2020
Istambul -> Bucuresti 02:30 26.11.2020 02:55 26.11.2020
Orele de zbor sunt ore locale. Pot interveni modificari din partea companiei aeriene.

De la 959€/pers. taxe incluse

Servicii incluse:

 • Taxe aeroport
 • Zboruri internaționale Bucuresti-Phuket si retur (in conexiune), bagaj cala inclus;
 • 6 nopți cazare la hotelul sau resortul ales (se poate extinde perioada contracost)
 • Mic dejun zilnic.
 • Transfer privat aeroport Phuket-Hotel Krabi( retur)
 • Bagaj cala si bagaj de mana;

Nu sunt incluse:

 • Asigurare medicala si storno;
 • Taxa de oras si/sau resort (daca este cazul)
 • Excursii si activitati optionale;
 • Early check-in si late check-out, asigurare medicala.
 • Taxa viza Thailanda (se obtine la aterizare).

Observatii:

 • Tariful este orientativ, fiind calculat la cea mai mica cotatie furnizata de catre parteneri la data realizarii ofertei.
 • Variantele de cazare propuse sunt orientative, in cazul indisponibilitatii acestora la momentul rezervarii, va vom oferi alternative similare.
 • Compania aeriana si orarul de zbor se pot schimba, cu notificare prealabila.
 • Preturile excursiilor optionale pot suferi modificari pana la data achizitionarii.
 • Se poate opta pentru cazare cu demipensiune, la cerere.
 • Pentru tarif in regim single, va rugam sa ne contactati.