Ziua Indragostitilor in Indochina: Vietnam - Cambodgia - circuit de poveste!

VIETNAM: Hanoi, Croaziera Golful Halong, Ho Chi Minh & CAMBODGIA: Siem Reap, Phnom Penh 14 zile, 11 nopti

03 februarie 16 februarie 2025

GRUPURI CU INSOTITOR

Plecare din Bucuresti


Eostar va propune un circuit prin doua dintre cele mai frumoase tari din sud-estul Asiei: Vietnam si Cambodgia!

Veti avea un circuit in care veti descoperi cele mai importante obiective turistice ale acestor tari, adevarate comori ale culturii si spiritualitatii locale dar si peisaje naturale deosebite, aproape intacte.

Indochina este un taram plin de mister, aproape necunoscut lumii modere, cu oameni calzi si primitori. 

Fascinantul Vietnam, o destinatie cu adevarat fabuloasa si provocatoare, in care vei trai experiente deosebite si vei explora cele mai importante atractii turistice ale acestei exotice tari asiatice.

Vei vedea orasul Ho Chi Minh, cunoscut si sub denumirea mai populara de Saigon, o metropola vibranta si fermecatoare si te vei bucura de unele dintre cele mai fascinante peisaje naturale din intreaga lume!

In aventura din Cambodgia veti putea contempla ce se intampla atunci cand lumile antice si cele moderne se ciocnesc!


Ziua 1-2 : 03-04 Februarie Zbor Bucuresti - Hanoi

Intalnire cu insotitorul de grup al agentiei Eostar pe aeroportul Otopeni pe 03 Februarie pentru zborul spre Hanoi ,in conexiune.

Orarul de zbor il regasiti la sectiunea "Zboruri"

Aterizare in Hanoi a doua zi, in 04 Februarie si transfer aeroport - hotel Hanoi. 

Timp liber pentru odihna sau explorarea orasului 

Cazare la The Q Hotel 4* in Hanoi sau similar


Ziua 3 : 05 Februarie Hanoi

Mic dejun.

Astazi ne bucuram de un tur de oras impreuna cu ghidul local in care vedem principalele atractii din Hanoi: Templul Literaturii, prima universitate din Vietnam, ridicata in 1070.

Vom vizita Mausoleul Ho Chi Minh. In acest complex poate fi vazuta si One Pillar Pagoda (Pagoda pe un pilon) construita de regele Ly Thai To.

Turul va continua la Templul Quan Thanh, templu taoiest din timpul dinastiei Ly si Pagoda Tran Quoc situata pe malul Lacului de Vest, fiind una dintre cele mai vechi pagode budiste din Vietnam.

Vom admira Lacul Hoan Kiem (Lacul Sabiilor Restaurate) din centrul orasului iar la final vom face o plimbare prin Centrul Vechi al orasului.

Seara vom asista la un spectacol de papusi pe apa, acest spectacol fiind o forma de arta nord vietnameza, care descrie scene din viata traditionala de la tara si scene de istorie nationala.

Cazare la The Q Hotel 4* in Hanoi sau similar
Ziua 4: 06 Februarie Croaziera in Golful Halong

Mic dejun

Vom lua micul dejun la hotel in Hanoi, apoi vom avea transferul spre Golful Halong, intr-o calatorie de-a lungul plantatiilor din Delta Fluviului Rosu.

Ne vom imbarca pe vasul de croaziera cu care vom strabate pana a doua zi apele acestui golf superb. Dupa ce servim pranzul, vom putea sa inotam, sa facem plaja si sa ne relaxam la bordul vasului, inconjurati de acest magnific peisaj care ne inconjoara.

Golful Halong cu apele sale de smarald se intinde in Delta Fluviului Rosu, fiind denumit si Golful Dragonului Zburator, datorita celor peste trei mii de insule monolitice acoperite de jungla, care par a fi dintii unui dragon. Fiecare insula are un peisaj unic, cu formatiuni interesante dolomitice si calcaroase. Datorita originii carstice, aici s-au format pesteri si fiorduri, adevarate tunele de apa printre recife de corali care creaza peisaje spectaculoase, care impresioneaza de la prima vedere pe toti cei care viziteaza golful.

Golf Halong este al doilea obiectiv vietnamez care a fost inclus in Patrimoniul UNESCO in anul 1994, reusind sa atraga aproximativ 90% dintre turistii care viziteaza Vietnamul.

Pensiune completa si cazare la bordul vasului de croaziera La Regina Royal Cruise 5*. 


Ziua 5 : 07 Februarie Zbor Hanoi - Da Nang

Mic dejun.

Va veti petrece dimineata pe puntea vasului de croaziera, sub razele soarelui, urmand ca mai apoi sa vizitati Sung Sot Cave, de unde aveti o priveliste superba asupra Halong Bay.

Astazi inainte de pranz veti avea debarcarea de pe vasul de croaziera

Veti avea asigurat transferul de la port la aeroportul din Hanoi (dureaza aproximativ 3 ore si jumatate) pentru imbarcarea pe zborul din Hanoi spre Da Nang, Vietnam. 

La sosire in Da Nang avem asigurat transferul la hotel. 

Cazare la Mandila Beach Hotel Da Nang 4* sau similarZiua 6: 08 Februarie Da Nang *Ba Na Hills si Golden Bridge

Mic dejun

Astazi aveti timp liber la dispozitie sau daca doriti - puteti face, optional, o excursie la Ba Na Hills si Golden Bridge. 

Ba Na Hills atrage astazi vizitatori din toata lumea cu o replica a unui orasel francez medieval, cu gradini luxuriante si vederi impresionante asupra zonei. Daca este senin, poti cuprinde cu privirea de la Da Nang la peninsula Son Tra, Ngu Hanh Son si Hai Van Pass.


Aflat la înălțimea de 1.414 m de la nivelul mării, Golden Bridge este o minune arhitecturală emblematică care prevede traseul în formă de cerceve prin cer.


Cu o lungime de aproape 150 de metri în Grădina Paradisului, acest pod este considerat o oprire specială de tranzit pentru a transporta vizitatorii de la poalele muntelui sau din satul francez la grădinile La Jardin D’Amour.


Cazare la Mandila Beach Hotel Da Nang 4* sau similar


Ziua 7 : 09 Februarie Excursie Hue

Mic dejun.

Astazi ne vom indrepta catre Hue . Drumul ne va purta prin Trecatoarea Norilor de unde vom putea admira o priveliste superba spre Danang si Hoi An.


Vom incepe vizita in Hue cu Cetatea Imperială ,care este un complex istoric uriaș ce ocupă o suprafață vastă de 520 hectare din centrul orașului. Clădirile impresionate, porțile arcuite și grădinile colorate ne vor insoti pe tot parcursul vizitei în acest complex impresionant.


​​​​​​Zidurile cetății sunt înconjurate de un șanț cu apă ce provine de la râul Perfume.Timp de aproape un secol și jumătate, din 1802 până în 1945, acele ziduri au protejat capitala regală a dinastiei Nguyen. În interiorul cetății se regăsește Orașul Interzis Purpuriu, ce a servit exclusiv familiei regale.

Mai apoi vom face o croaziera cu vasul dragon, traditional zonei, pe raul Perfume.

Cazare la Mandila Beach Hotel Da Nang 4* sau similar.
 Ziua 8: 10 Februarie Zbor Danang - Siem Reap

Mic dejun.

Astazi vom avea timp liber la dispozitie pana dupa masa.

Daca doriti puteti alege, optional, sa faceti un tur de o jumatate de zi in Da Nang in cadrul caruia veti merge la peninsula Son Tra, veti vizita Pagoda Linh Ung Bai But (denumita si Lady Buddha), Pagoda Phap Lam si veti vedea Muntii de Marmura

Dupa masa vom avea transferul catre aeroport, pentru imbarcare pe zborul din Da Nang catre Cambodgia, Siem Reap.

Sosire in Siem Reap si transfer la hotel.

Cazare Saem Siem Reap Hotel 4* sau similar


Ziua 9: 11 Februarie vizita complex Temple Angkor Thom

Mic dejun la hotel in Siem Reap.


Astazi vom vizita Marele Oras Angkor Thom, ultima capitala a marelui Imperiu Khmer, care detine unele dintre cele mai renumite monumente din Angkor.

Din Angkor vom continua cu vizita la Templul Bayon, aflat exact in centrul orasului. Tot astazi vom vedea unul dintre cele mai mari temple din lume, magnificul Angkor Wat, considerat una dintre cele mai remarcabile realizari arhitecturale, construit in perioada regelui Suryavarman II, in secolul al XII-lea. 

Vom vizita si templul Ta Prohm ( templul Toomb Raider) renumit pentru faptul ca filmul Tomb Raider a fost filmat aici. 

Seara vom asista la un show traditional cu dansatoare Apsara.


Dupa show aveti transferul asigurat la hotel.


Cazare Saem Siem Reap Hotel 4* sau similarZiua 10: 12 Februarie Zbor Siem Reap - Phnom Penh

Mic dejun.

Astazi aveti timp liber la dispozitie pana dupa masa sau puteti alege, optional, sa faceti o excursie pe lacul Tonle Sap, in cadrul careia veti vedea un „sat plutitor” de pescari cu școli plutitoare, o secție plutitoare de poliție etc.

Dupa masa vom avea ​​​​​​transferul de la hotel la aeroport pentru a ne imbarca pe zborul spre Phnom Penh.

La sosire in Phnom Penh veti avea transferul la hotel pentru cazare. 

Cazare Hotel Capri By Fraser 4* in Phnom Penh sau similar


Ziua 11: 13 Februarie Phnom Penh

Mic dejun.

Astazi vom vizita cele mai importante obiective turistice din capitala Cambodgiei, Phnom Penh.

Vom incepe cu o vizita la Palatul Regal ,un complex de constructii care serveste drept resedinta a Regelui Cambodgiei.Vom vizita Sala Tronului, teatrul in aer liber ,loja regelui si colectia de arta deosebit de valoroasa.

Vom continua cu o vizita la Muzeul National ,care găzduiește una dintre cele mai mari colecții de arta khmera din lume, inclusiv sculpturale, ceramica, bronzuri și obiecte etnografice. Colecția sa include peste 14.000 de articole, din timpuri preistorice până în perioadele de dinaintea, în timpul și după Imperiul Khmer, care, la apogeul său, se întindea din Thailanda , prin Cambodgia actuală, până în sudul Vietnamului.

Apoi ne vom bucura de putin timp liber pentru a explora pe cont propriu Piata Centrala.

Transfer la hotel in Phnom Penh.

Cazare Hotel Capri By Fraser 4* in Phnom Penh sau similar
Ziua 12: 14 Februarie Transfer Ho Chi Minh

Micul dejun

Dupa checkout, ne vom indrepta cu autocarul spre Ho Chi Minh, Vietnam. 

Durata transferului va fi de aproximativ 5 ore.

Dupa ce vom sosi vom face un tur al orasului Ho Chi Minh, cu insotitorul de grup si ghid privat, in cadrul caruia vom vizita cele mai importante atractii turistice ale metropolei vietnameze: vechea cladire a Postei construita in stil empire, Catedrala Notre-Dame realizata din caramida rosie, Templul Imparatesei Cerurilor - Thien Hau, Muzeul Razboiului si Reunification Hall, fostul Palat Prezidential.

Acesta este o cladire cu un rol important in istoria tarii deoarece pe 30 aprilie 1975, cand Saigonul a capitulat, catre aceasta impozanta cladire si-au indreptat tancurile luptatorii nord vietnamezi.Denumirea actuala a orasului provine chiar de la faimosul lider revolutionar,Ho Chi Minh.

Saigonul - oras al contrastelor intre traditie si modern - are o populatie care ajunge la 8,5 milioane de locuitori ,iar datorita dezvoltarii extraordinare a metropolei ,se estimeaza ca acest numar va creste considerent in urmatorii ani .

Cazare in Ho Chi Minh la Ramada Encore By Wyndham Saigon 4* sau similar.


Ziua 13 - 14: 15-16 Februarie Ho Chi Minh - Bucuresti

Mic dejun.

In  15 Februarie, dimineata, puteti alege, optional , o excursie la Delta Mekong, o zona remarcabila pentru agricultura statului Vietnam, fapt pentru care este cunoscuta sub denumirea de "bolul de orez al Vietnamului". 

In cadrul excursiei optionale va puteti bucura de aerul proaspat si frumusetea unica cadrului natural intr-o plimbare cu barca de unde veti admira cele 4 insulite care oferta o imagine feerica: Insula Dragonului, Insula Unicornului, Insula Testoasei si Insula Phoenix.

Dupa masa avem transferul la aeroport pentru zborul de retur spre casa, in conexiune, cu destinatia Bucuresti, cu sosire in tara in data de 16 Februarie 2025.

Orarul de zbor este afisat la sectiunea "Zboruri".

Nota: doar 9 locuri disponibile la tariful afișat!

Va multumim!Hanoi
The Q Hotel sau similar 4
Dubla Standard
Vas de croaziera Halong Bay
La Regina Royal Cruise 5
Dubla Standard
Da Nang
Mandila Beach Hotel sau similar 4
Dubla Standard
Siem Reap
Saem Siem Reap Hotel sau similar 4
Dubla Standard
Phno Penh
Hotel Capri By Fraser sau similar 4
Dubla Standard
Ho Chi Minh
Hotel Ramada Encore By Wyndham Saigon sau similar 4
Dubla Standard
Bucuresti Istanbul
21:20 03.02.2025 23:45 03.02.2025

Turkish Airlines
Istanbul Hanoi
02:20 04.02.2025 15:25 04.02.2025

Turkish Airlines
Hanoi Da Nang
18:10 07.02.2025 19:30 07.02.2025

VietJet Air
Da Nang Siem Reap
17:20 10.02.2025 19:20 10.02.2025

Cambodia Angkor Air
Siem Reap Phnom Penh
19:50 12.02.2025 20:45 12.02.2025

Cambodia Angkor Air
Ho Chi Minh Istanbul
21:40 15.02.2025 05:00 16.02.2025

Turkish Airlines
Istanbul Bucuresti
08:30 16.02.2025 08:50 16.02.2025

Turkish Airlines
Orele de zbor sunt ore locale. Pot interveni modificari din partea companiei aeriene.

3050€/pers. taxe incluse

La confirmare se achita avans 15%.
Servicii incluse:

 • Taxe aeroport pentru toate zborurile;
 • Zboruri internationale Bucuresti - Hanoi;
 • Zboruri internationale Ho Chi Minh- Bucuresti;
 • Asistenta si traducere din partea insotitorului de grup la obiectivele turistice din program;
 • Zbor intern Hanoi-Da Nang;
 • Zbor international Da Nang-Siem Reap;
 • Zbor intern Siem Reap-Phno Penh;
 • 11 nopti cazare, din care:
 • - 2 nopti cazare hotel 4* Hanoi;
 • - 1 noapte cazare pe vasul de croaziera Halong Bay;
 • - 3 nopti cazare hotel 4* Danang;
 • - 2 nopti cazare hotel 4* Siem Reap;
 • - 2 nopti cazare hotel 4* Phnom Penh;
 • - 1 noapte cazare hotel 4* Ho Chi Minh;
 • Mese incluse:
 • -11 mic dejun;
 • -pensiune completa pe vasul de croaziera Halong Bay;
 • Toate transferurile de la aeroport-hotel/hotel-aeroport;
 • Tur oras Hanoi;
 • Spectacol de papusi pe apa in Hanoi;
 • Croaziera in Halong Bay;
 • Excursie in Hue, Cetatea Imperială;
 • Plimbare cu vasul dragon pe raul Perfume;
 • Vizita complex Angkor in Siem Reap;
 • Show traditional cu dansatoare Apsara;
 • Tur oras Phnom Penh;
 • Transport cu autocar privat din Phnom Penh, Cambodgia in Ho Chi Minh, Vietnam;
 • Tur oras Ho Chi Minh (Saigon);
 • Bagajele dumneavoastra incluse sunt urmatoarele:
 • -1 bagaj de mana/persoana cu dimensiunile 55 x 35 x 25 cm si o greutate maxima de 7 kg pe toate zborurile
 • -1 bagaj de cala de 23 kg/persoana si ca dimensiuni trebuie sa se incadreze in 158 cm (înălţime + lungime + lăţime) pe toate zborurile

Nu sunt incluse:

 • Taxa Viza Cambodgia evisa si procesare 50 euro/persoana;
 • Taxa viza intrari multiple Vietnam si procesare 75 euro/persoana;
 • Bacsis ghizi locali si soferi: 55 euro/pers. pe toata durata excursiei;
 • Early check-in si late check-out; Taxa de iesire de pe aeroporturi - daca este cazul;
 • Asigurare medicala si storno-recomandata;
 • Hotel fee/city tax;
 • Excursiile optionale

Observatii:

 • Pasaportul trebuie sa fie valabil 6 luni de la data finalizarii calatoriei;
 • Programul circuitului se poate modifica in anumite conditii obiective, inclusiv ordinea in care se viziteaza anumite obiective turistice;
 • Companiile aeriene si orele de zbor pot suferi modificari
 • Oferta este valabila in limita locurilor disponibile la tariful afisat!
 • Supliment cazare camera single 590 euro pe toata durata excursiei